امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-سیزدهم شهریور
13شهریور از کتاب اندیشه امروز  a day at a time
پذيرفتن‌ مسووليت‌ اشتباهات‌ گذشته‌ و تلاش‌ به‌ منظور جبران‌ خسارت‌ و صدماتي‌كه‌ در نتيجه‌ رفتار بيمارگونه‌ ما بوده‌ است‌، شايد بنظر مشكل‌ و در بسياري‌ موارد درتضاد كامل‌ با غرور و خودخواهي‌ ما باشد. تصور اينكه‌ در گذشته‌ چه‌ تعدادي‌ ازافراد را آزرده‌ايم‌ و بعنوان‌ قسمتي‌ از برنامه‌ بايد در صدد دلجويي‌ و جبران‌ خسارات‌برآئيم‌، در ابتدا بسيار مشكل‌ بنظر مي‌رسد. اما به‌ مرور به‌ اين‌ نكته‌ پي‌ مي‌برمي‌ كه‌انجام‌ آن‌ ضروري‌ترين‌ و شايد مهمترين‌ قمست‌ از برنامه‌ بهبودي‌ مي‌باشد. اگر ما به‌اين‌ نكته‌ كه‌ غرور و خودخواهي‌ دليل‌ رفتار نامناسب‌ ما در گذشته‌ بوده‌ است‌ آگاهي‌داشته‌ باشيم‌ هيچ‌ مانعي‌ نبايد مانع‌ از انجام‌ اين‌ رهنمود گردد.آيا من‌ حداكثر تلاش‌ خود را جهت‌ جبران‌ خساراتي‌ را كه‌ وارد آورده‌ام‌ مي‌نمايم‌؟
پروردگارا به‌ من‌ كمك‌ كن‌ تا با غلبه‌ بر غرور و خودخواهي‌ خود مسئوليت‌ تمام‌اشتباهات‌ گذشته‌ خود را در كمال‌ فروتني‌ بپذيرم‌.آيا من‌ با اعتراف‌ به‌ اينكه‌ رفتار من‌ در گذشته‌ موجب‌ ايجاد صدمات‌ مادي‌ و معنوي‌به‌ دوستانم‌ و افراد خانواده‌ گرديه‌ است‌ قادر خواهم‌ بودئ كه‌ اولين‌ قدم‌ را در جبران‌آنها بردارم‌؟آيا من‌ پي‌ برده‌ام‌ كه‌ تنها مانعي‌ كه‌ بر سر راه‌ انيجام‌ اين‌ رهنمود است‌ غرور و خودخواهي‌ من‌ است‌؟
«فروتني‌ و تواضع‌ را جانشين‌ غرور و خودخواهي‌ كن‌»
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-سیزدهم شهریور - توسط NASIB - 2014-09-29، 09:27

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-سی و یکم شهریور mehdiast 3 2,914 2014-10-07، 01:14
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-سی ام شهریور mehdiast 3 2,749 2014-10-07، 01:03
  فقط برای امروز-بیست ونهم شهریور mehdiast 4 3,463 2014-10-07، 01:01
  فقط برای امروز-بیست وهشتم شهریور mehdiast 3 3,509 2014-10-07، 12:59