امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-شانزدهم شهریور
16شهریور a day at a time  از کتاب اندیشه امروز
برنامه‌ بازپروري‌ به‌ ما مي‌آموزد كه‌ جهت‌ رهايي‌ از بار گناهان‌ اعمالي‌ كه‌ در گذشته‌انجام‌ داده‌ايم‌ و باعث‌ رنجش‌ و صدمات‌ مادي‌ و معنوي‌ به‌ نزديكان‌ و دوستان‌ خودگريده‌ايم‌ تنها يك‌ راه‌ وجود دارد: پذيرش‌ مسووليت‌ اشتباهات‌ و جبران‌ خسارات‌ هنگاميكه‌ ضرر و زيان‌ مادي‌ باشدشايد ساده‌ترين‌ راه‌ تقبل‌ جبران‌ خسارات‌ باشد اما در موارديكه‌ ندانم‌ كاريهاي‌ ماباعث‌ ايجاد لطمات‌ روحي‌ و معنوي‌ در اطرافيان‌ شده‌ چه‌ بايد كرد؟در موارديكه‌ اقرار به‌ اشتباهات‌ گذشته‌ سب‌ ساز رنجش‌ بيشتر و صدمات‌ عميق‌ترگردد چه‌ شيوه‌اي‌ را بايد انتخاب‌ كرد؟ آيا صداقت‌ و صادق‌ بودن‌ اين‌ اجازه‌ را به‌ من‌مي‌دهد كه‌ بدون‌ در نظر گرفت‌ عواقب‌ اقدامات‌ خود تنها بخاطر رهايي‌ از احساس‌گناه‌ لطمات‌ به‌ مرابت‌ سنگين‌تري‌ را به‌ ديگران‌ وارد آورم‌؟آيا من‌ قادرم‌ كه‌ با يك‌ عذرخواهي‌ ساده‌ به‌ احساس‌ عميق‌ نفرتي‌ كه‌ در وجود ديگران‌ريشه‌ دوانيده‌ است‌ غلبه‌ نمايم‌؟پرودرگارا، مرا ياري‌ كن‌ تا شهامت‌ آنرا بيابم‌ كه‌ با صداقت‌ كامل‌ از كساني‌ كه‌ موجب‌رنجش‌ آنها گشته‌ام‌ طلب‌ بخشش‌ نمايم‌.پروردگارا، مرا ياري‌ كن‌ تا شهامت‌ آنرا بيابم‌ كه‌ با صداقت‌ كامل‌ از كساني‌ كه‌ موجب‌رنجش‌ آنها گشته‌ام‌ طلب‌ بخشش‌ نمايم‌.آيا من‌ قادر خواهم‌ بود كه‌ به‌ دور از هر گونه‌ غرور و فروتني‌ بيش‌ از حد روابط‌ خودرابا افراد ترميم‌ نمايم‌؟آيا من‌ قادر به‌ ايجاد يك‌ تعادل‌ منطقي‌ در روابط‌ با ديگران‌ مي‌باشم‌؟
«عذرخواهي‌ و طلب‌ آموزش‌ به‌ معني‌ در يوزگي‌ بخشش‌ نيست‌»
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-شانزدهم شهریور - توسط NASIB - 2014-10-01، 01:10

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-سی و یکم شهریور mehdiast 3 2,910 2014-10-07، 01:14
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-سی ام شهریور mehdiast 3 2,740 2014-10-07، 01:03
  فقط برای امروز-بیست ونهم شهریور mehdiast 4 3,458 2014-10-07، 01:01
  فقط برای امروز-بیست وهشتم شهریور mehdiast 3 3,503 2014-10-07، 12:59