امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-هجدهم شهریور
18شهریور a day at a time  از کتاب اندیشه امروز
در رويارويي‌ با اشتباهات‌ گذشته‌ و صدماتي‌ كه‌ در نتيجه‌ رفتار ما به‌ ديگران‌ واردآمده‌ است‌ غرور و ترس‌ دو عامل‌ بازدارنده‌ در انجام‌ اين‌ مهم‌ مي‌باشد.بسيارند افرادي‌ كه‌ تحت‌ تأثير غرور و ترس‌ از انجام‌ اين‌ رهنمود سرباززده‌ و باكولباري‌ از گناه‌ سعي‌ در پيمودن‌ راه‌ دشوار بهبودي‌ مي‌نمايند. در طول‌ برنامه‌ مامي‌آموزيم‌، پذيرش‌ مسووليت‌ رفتار گذشته‌ گرچه‌ ممكن‌ است‌ در كوتاه‌ مدت‌ باعث‌جريحه‌ دار شدن‌ غرور و يا ايجاد ترس‌ نمايد ولي‌ دراز مدت‌ رهايي‌ كامل‌ ما را ازگذشته‌ و احساسات‌ ناخوشايند آن‌ امكان‌پذير مي‌سازد.آيا من‌ درك‌ كرده‌ام‌ كه‌ رهايي‌ از احساسات‌ ناخوشايند گذشته‌ نياز مبرم‌ برنامه‌بهبودي‌ من‌ در امروز مي‌باشد؟خداوندا، مرا ياري‌ كن‌ تا صادقانه‌ باگذشته‌ خود روبرو شوم‌ و از مسائلي‌ كه‌ به‌ نوعي‌موجب‌ آزار من‌ مي‌گردد رها شوم‌.آيا من‌ مجازم‌ كه‌ براي‌ رهايي‌ از احساسات‌ منفي‌ باعث‌ رنجش‌ ديگران‌ و آزا آنهاگردم‌؟آيا من‌ درك‌ كرده‌ام‌ كه‌ غرور و ترس‌ نبايد موجب‌ شود كه‌ خود خواهانه‌ با مسائل‌برخورد كنم‌؟ آيا قصد من‌ صرفاً خوشنود كردن‌ خود و ديگران‌ است‌؟
«گذشته‌ چراغ‌ راه‌ آينده‌»

تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-هجدهم شهریور - توسط NASIB - 2014-10-01، 11:26

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-سی و یکم شهریور mehdiast 3 2,910 2014-10-07، 01:14
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-سی ام شهریور mehdiast 3 2,741 2014-10-07، 01:03
  فقط برای امروز-بیست ونهم شهریور mehdiast 4 3,459 2014-10-07، 01:01
  فقط برای امروز-بیست وهشتم شهریور mehdiast 3 3,503 2014-10-07، 12:59