امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-شانزدهم فروردین
16 فروردین
درابتداي‌ ورود به‌ برنامه‌ بازپروري‌ و بدون‌ توجه‌ به‌ اينكه‌ مشاركت‌ در برنامه‌ بصورت‌داوطلبانه‌ بوده‌ و يا تحت‌ فشار اطرافيان‌ صورت‌ گرفته‌ است‌، برخي‌ از اعضاء گروه‌احساس‌ ناخوشايندي‌ از اصل‌ «تسليم‌ شدن‌» داشتند. پذيرش‌ و اقرار به‌ شكست‌ باعقايد بيمار گونه‌ ما درتضاد كامل‌ بود. اغلب‌ ما در برنامه‌ شركت‌ مي‌كرديم‌ و اين‌ حق‌رادر پنهان‌ براي‌ خود حفظ‌ مي‌كرديم‌ كه‌ از پذيرش‌ اصل‌ تسليم‌ به‌ خداوند به‌ گونه‌اي‌اجتناب‌ ورزيم‌.آيا من‌ حقيقتاً به‌ اين‌ نتيجه‌ رسيده‌ام‌ كه‌ تنها با قبول‌ شكست‌ است‌ كه‌ قادرم‌ به‌ راه‌آزادي‌ و بهبودي‌ گام‌ بردارم‌؟آيا من‌ به‌ اين‌ باور رسيده‌ام‌ كه‌ تنها راه‌ رسيدن‌ به‌ آرامش‌ تسليم‌ كامل‌ به‌ خداوند بزرگ‌مي‌باشد؟آيا من‌ هنوز تمايل‌ دارم‌ كه‌ برنامه‌ بازپروري‌ را به‌ سليقه‌ خود تغيير دهم‌؟مي‌دانم‌ كه‌ بدون‌ رها كردن‌ افكار قديمي‌، روش‌هاي‌ قديم‌ و جهان‌ بيني‌ قديمي‌ كه‌زاييده‌ بيماري‌ اعتياد بوده‌ است‌ قادر نخواهم‌ بود كه‌ به‌ اهداف‌ خود در برنامه‌ دست‌يابم‌.آيا من‌ با تسليم‌ شدن‌ و پذيرش‌ شكست‌ قادر خواهم‌ بود كه‌ برنامه‌ بهبودي‌ خود را درمحيطي‌ آرام‌ و بدون‌ تشنج‌ ادامه‌ دهم‌؟
«تسليم‌ شو و آرامش‌ را تجربه‌ كن‌»

تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-شانزدهم فروردین - توسط NASIB - 2014-10-08، 02:46

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-سوم فروردین mahla 4 3,478 2014-10-13، 08:44
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-پنجم فروردین mahla 4 3,315 2014-10-13، 08:38
  فقط برای امروز-ششم فروردین mahla 4 3,114 2014-10-13، 08:36
  فقط برای امروز-هفتم فروردین mahla 4 3,080 2014-10-13، 08:35