امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-هفتم فروردین
7 فروردین a day at a time از کتاب اندیشه امروز
با شركت‌ فعال‌ در برنامه‌ باز پروري‌ پي‌ برده‌ام‌ كه‌ شيوه‌ زندگي‌ من‌ در گذشته‌ تا چه‌اندازه‌ غير طبيعي‌ بوده‌ است‌ و اطمينان‌ دارم‌ كه‌ آن‌ حالت‌ همراه‌ پيشرفت‌ بيماري‌ من‌و خيم‌تر مي‌ شد.با حضور در برنامه‌ وبكارگيري‌ اصول‌ آن‌ احساس‌ مي‌ كنم‌ آرام‌، آرام‌ احساس‌ طبيعي‌بودن‌ ومانند سايرين‌ بودن‌ در من‌ رشد مي‌ كند.درابتداي‌ توصيف‌ اين‌ دگرگوني‌ براي‌ سايرين‌ بنظر غير قابل‌ تصور بود ولي‌ با گذشت‌زمان‌ پي برده‌ام‌ تا چه‌ ميزان‌ ارتباط‌ با اشخاص‌ جديد و شرح‌ احساسات‌ و عواطفم‌براي‌ آنها ساده‌تر گشته‌ است‌.آيا من‌ آموخته‌ام‌ كه‌ تنها در صورتي‌ قادر به‌ نگهداري‌ تجربه‌ ها و دانسته‌ هايم‌ دربرنامه‌ مي‌ باشم‌ كه‌ اجازه‌ دهم‌ ديگران‌ نيز از آن‌ بهرمند گردند؟امروز تقسيم‌ محبت‌، شادي‌، خوشحالي‌، دوست‌ داشتن‌ و زمان‌ همراه‌ با قسمت‌كردن‌ دانستهها و آموخته‌ هايم‌ در زندگي‌ و ايمان‌ به‌ خداوند بزرگترين‌ مسؤليت‌ من‌بعنوان‌ يكي‌ از اعضاء گروه‌ مي‌ باشد حتي‌ اگر هيچگونه‌ نتيجه‌ آني‌ از آن‌ بدست‌ نيايد.من‌ با شركت‌ در برنامه‌ آرامش‌ مي‌ يابم‌ وبه‌ جزئي‌ از وجود من‌ تبديل‌ خواهد گرداندچيزي‌ شبيهحرف‌ زدن‌ و نفس‌ كشيدن‌.
«در تقسيم‌ كردن‌ و توجه‌ كردن‌ به‌ دوستان‌ صرفه‌ جويي‌ نكن‌»

تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-هفتم فروردین - توسط NASIB - 2014-10-13، 08:35

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-شانزدهم فروردین mahla 5 3,927 2018-09-17، 06:13
آخرین ارسال: Mmh66
  فقط برای امروز-سوم فروردین mahla 4 3,476 2014-10-13، 08:44
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-پنجم فروردین mahla 4 3,314 2014-10-13، 08:38
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-ششم فروردین mahla 4 3,113 2014-10-13، 08:36