امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-سی و یکم اردیبهشت
31 اردیبهشت از کتاب ادیشه امروز a day at a time
چرا من‌ امروز مدتي‌ از وقت‌ خود را بجاي‌ آنكه‌ به‌ كمبودهاي‌ خود بپردازم‌ صرف‌فكر كردن‌ به‌ چيزهايي‌ كه‌ دارم‌ نمي‌كنم‌؟ چرا بجاي‌ پرداختن‌ و مشغول‌ شدن‌ باناكاميها و شكست‌ هايم‌ به‌ پيروزيهايم‌ و كارهاي‌ مثبتي‌ كه‌ انجام‌ داده‌ام‌نمي‌انديشم‌؟در من‌ هميشه‌ اين‌ تمايل‌ وجود داشته‌ است‌ كه‌ با بدگماني‌ به‌ خود نگاه‌كنم‌ و با عيب‌ جويي‌ از خود برچسب‌ بي‌ اهميت‌ بودن‌ را بر تمامي‌ كارهايي‌ كه‌ انجام‌داده‌ام‌ بزنم‌. فقط‌ براي‌ 30 دقيقه‌ امروز من‌ تلاش‌ خواهم‌ كرد كه‌ در محيطي‌ آرام‌تصوير مثبتي‌ از افكار، رفتار و احساساتم‌ بدست‌ آورم‌.من‌ امروز به‌ آرامي‌ به‌ ارزيابي‌ مجدد خود خواهم‌ پرداخت‌ و با تكيه‌ بر نكات‌ مثبت‌سعي‌ در توسعه‌ و گسترش‌ قسمتهاي‌ مثبت‌ شخصيت‌ خودخواهم‌ كرد.آيا من‌ شهامت‌ آنرا دارم‌ كه‌ چيزهايي‌ را كه‌ در توان‌ منست‌ تغيير دهم‌؟ اگر من‌ آفريده‌خداوندم‌ بدون‌ شك‌ در وجود من‌ مي‌توان‌ خوبيها و نكات‌ مثبت‌ را يافت‌. من‌ امروز باتمركز بيشتر بر روي‌ هداياي‌ خداوندي‌ سعي‌ خواهم‌ كرد كه‌ تصوير خوب‌ خود رانمايش‌ دهم‌. من‌ از نفي‌ خود دست‌ خواهم‌ كشيد و با ديده‌ احترام‌ به‌ خود خواهم‌نگريست‌.
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-سی و یکم اردیبهشت - توسط NASIB - 2014-10-13، 08:51

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیستم اردیبهشت mahla 4 3,456 2015-05-10، 02:14
آخرین ارسال: ARSAM
  فقط برای امروز-اول اردیبهشت mahla 3 2,835 2014-10-31، 11:07
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-دوم اردیبهشت mahla 3 3,227 2014-10-31، 11:04
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-سوم اردیبهشت mahla 4 3,663 2014-10-31، 11:03