امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-دوازدهم اردیبهشت
12 اردیبهشتاز کتاب اندیشه امروز
من‌ بخاطر دوستاني‌ كه‌ در برنامه‌ دارم‌ سپاسگزارم‌. من‌ اكنون‌ از ارزش‌ دوستي‌ آگاهم‌.من‌ امروز مي‌دانم‌ كه‌ دوستانم‌، جلسات‌، لبخندها، تقسيم‌ كردنها، گوش‌ كردن‌ها واينكه‌ افرادي‌ هستند كه‌ در صورت‌ نياز به‌ كمك‌ من‌ مي‌شتابند تا چه‌ ميزان‌ در زندگي‌جديد من‌ در «پاك‌ ماندن‌» من‌ موثرند.من‌ امروز تمام‌ روابط‌ خود با دوستانم‌ در گروه‌ را بر اساس‌ احترام‌ و درك‌ متقابل‌پيريزي‌ كدره‌ام‌ و مي‌دانم‌ براي‌ بهره‌ بردن‌ از دوستي‌ ديگران‌ خود نيز بايد براي‌آنهايك‌ دوست‌ باشم‌. دوستي‌ كه‌ در هنگام‌ نياز در دسترس‌ خواهد بود.آيا من‌ امروز قادرم‌ كه‌ دوست‌ بهتري‌ براي‌ ديگران‌ باشم‌؟آيا من‌ مي‌توانم‌ فقطبراي‌ يك‌ روزبا حرفها، فكرها و كارهايم‌ به‌ ديگران‌ نشان‌ دهم‌ كه‌چگونه‌ دوستي‌ هستم‌؟من‌ در گذشته‌ بخاطر اعتياد و زندگي‌ معتادگونه‌ از داشتن‌ رفيق‌ محروم‌ بوده‌ام‌. آيادوستي‌ و رفاقت‌ حاكم‌ بين‌ افراد گروه‌ چنان‌نيازهاي‌ مرا پاسخ‌ خواهد گفت‌ كه‌ ديگراحتياجي‌ به‌ حضور افرادي‌ كه‌ با فريب‌ و تزوير و بخاطر «مواد» ادعاي‌ رفاقت‌ با من‌مدارا مي‌كردند، نداشته‌ باشم‌؟
«يك‌ دوست‌ باش‌»
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-دوازدهم اردیبهشت - توسط NASIB - 2014-10-17، 11:57

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیستم اردیبهشت mahla 4 3,445 2015-05-10، 02:14
آخرین ارسال: ARSAM
  فقط برای امروز-اول اردیبهشت mahla 3 2,822 2014-10-31، 11:07
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-دوم اردیبهشت mahla 3 3,213 2014-10-31، 11:04
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-سوم اردیبهشت mahla 4 3,646 2014-10-31، 11:03