امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-بیست وپنجم خرداد
25خرداد از کتاب اندیشه امروز a day at a time
زنده‌ نگاه‌ داشتن‌ خاطرات‌ لحظات‌ بد و ناراحت‌ كننده‌ و پرداختن‌ به‌ آنها نه‌ تنهاموجب‌ اتلاف‌ وقت‌ بلكه‌ بها ندادن‌ به‌ زندگي‌ است‌ كه‌ مي‌تواند به‌ نحو رضايت‌بخش‌تري‌ مورد استفاده‌ و بهره‌ برداري‌ قرار گيرد. تلاش‌ من‌ در جهت‌ زيستن‌ با تمام‌ظلم‌ها، توهين‌ها و شرايط‌ ناگواري‌ كه‌ بر من‌ گذشته‌ است‌ مي‌تواند اين‌ اتفاقات‌رابصورت‌ رنجهاي‌ واقعي‌ زندگي‌ كنوني‌ من‌ درآورد.آيا من‌ هنوز سعي‌ در نگاهداري‌ تمام‌ چيزهايي‌ از گذشته‌ كه‌ موجب‌ ناراحتي‌ من‌ است‌در يك‌ محل‌ مخفي‌ مي‌نمايم‌؟خداوندا، به‌ من‌ كمك‌ كن‌ تا بتوانم‌ تمام‌ يادگارهاي‌ زندگي‌ گذشته‌ را كه‌ چيزي‌ جز دردو غم‌، ظلم‌، بي‌ توجهي‌، بي‌ عدالتي‌، افسردگي‌ و شكست‌ نيست‌ به‌ دور بريزم‌.آيا من‌ مي‌دانم‌ تا زماني‌ كه‌ خود را مشغول‌ به‌ مرتب‌ كردن‌ و بها دادن‌ و تازه‌ كردن‌ اين‌خرده‌ ريزها كه‌ هر كدام‌ يادآور خاطرات‌ تلخي‌ از گذشته‌ است‌ مي‌كنم‌ از پرداختن‌ به‌زندگي‌ روزمره‌ و رويارويي‌ با مسائل‌ آن‌ غافل‌ مي‌مانم‌؟آيا براي‌ يكبار در زندگي‌ قادر خواهيم‌ بود كه‌ با رويارويي‌ و ريشه‌ يابي‌ تمام‌ اين‌تألمات‌ قفسه‌ خاطرات‌ خود را از وجود آنها خالي‌ كنم‌؟
«زخمهاي‌ كهن‌ را دست‌ كاري‌ نكن‌»
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-بیست وپنجم خرداد - توسط NASIB - 2014-10-31، 11:34

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیست وهشتم خرداد mahla 6 5,089 2015-06-18، 04:41
آخرین ارسال: ARSAM
  فقط برای امروز-بیست وهفتم خرداد mahla 6 5,991 2015-06-17، 02:25
  فقط برای امروز-بیست وششم خرداد mahla 6 5,226 2015-06-16، 01:58
  فقط برای امروز-بیست وچهارم خرداد mahla 6 4,731 2015-06-14، 02:34