امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-سیزدهم خرداد
13خرداد a day at a time از کتاب اندیشه امروز
در دوران‌ بهبودي‌ روزهايي‌ بوده‌اند كه‌ همه‌ چيز بنظر نامطلوب‌ مي‌رسيدند ونوميدي‌ و احساس‌ افسردگي‌ توان‌ هر حركتي‌ را از من‌ سلب‌ كرده‌ بود. امروز من‌ درك‌ كرده‌ام‌ كه‌ افكار و احساسات‌ من‌ و اينكه‌ از نظر عاطفي‌ در چه‌ حالتي‌هستم‌ در طول‌ دوران‌ بهبودي‌ اهميت‌ زيادي‌ ندارد. در اين‌ دوران‌ رفتاري‌ كه‌ از من‌ سرمي‌زند و كارهايي‌ كه‌ انجام‌ مي‌دهم‌ مهم‌ است‌، بنابراين‌ در اوقاتي‌ كه‌ احساس‌افسردگي‌ و نگراني‌ مي‌كنم‌ سعي‌ مي‌كنم‌ كه‌ با رفتن‌ به‌ جلسات‌ و كاركردن‌ باسايرين‌ براحساس‌ ناخوشايند خود غلبه‌ كنم‌ و اهميت‌ زيادي‌ به‌ آن‌ ندهم‌.آيا من‌ آموخته‌ام‌ كه‌ در روزهايي‌ كه‌ بنظر ناخوشايند مي‌آيند بدون‌ توجه‌ به‌ ماهيت‌احساساتم‌ با ادامه‌ تماس‌ها و مشاركت‌ در جلسات‌ بر احساسات‌ خود غلبه‌ نمايم‌؟آيا من‌ رهنمودهاي‌ برنامه‌ را در رابطه‌ با ريشه‌ يابي‌ احساسات‌ منفي‌ به‌ منظورتشخيص‌ و آگاهي‌ از دلايل‌ واقعي‌ آنها بكار مي‌بندم‌.آيا من‌ قادرم‌ كه‌ نيروي‌ ناشي‌ از خشم‌ را كه‌ وجود مرا فرا گرفته‌ در راه‌ انجام‌ كارهاي‌مفيد و سودمند بكار گيرم‌؟آيا من‌ با عمده‌ كردن‌ هدفم‌ در برنامه‌ بازپروري‌، بدون‌ توجه‌ به‌ كيفيت‌ عواطف‌ واحساساتم‌ در جهت‌ درست‌ حركت‌ كنم‌؟
«با احساسات‌ خود كنار بيا»
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-سیزدهم خرداد - توسط NASIB - 2014-11-24، 01:02

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیست وهشتم خرداد mahla 6 5,082 2015-06-18، 04:41
آخرین ارسال: ARSAM
  فقط برای امروز-بیست وهفتم خرداد mahla 6 5,988 2015-06-17، 02:25
  فقط برای امروز-بیست وششم خرداد mahla 6 5,221 2015-06-16، 01:58
  فقط برای امروز-بیست وپنجم خرداد mahla 6 3,973 2015-06-15، 02:14