امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-چهارم خرداد
4خرداد از کتاب اندیشه امروز
زمانيكه‌ من‌ با خودفريي‌ سعي‌ در فرار از پذيرفتن‌ نتايج‌ اشتباهات‌ خود مي‌كنم‌ هيچ‌بهره‌اي‌ نخواهم‌ برد و نخواهم‌ توانست‌ از تجربيات‌ زندگي‌ خود پند بگيرم‌. تنها درك‌اين‌ مسأله‌ مرا قادر به‌ پيشرفتن‌ و رشدن‌ خواهد كرد.اتفاقات‌ به‌ تنهايي‌ هيچ‌ مفهوم‌ خاصي‌ ندارند. نحوه‌ برخورد ما با اين‌ تفاوت‌ ورويدادهاست‌ كه‌ به‌ آنها معني‌ مي‌بخشد. امروز من‌ آموخته‌ام‌ كه‌ با پذيرش‌ كامل‌نتايج‌ اشتباهات‌ خود آنها را به‌ تجربه‌اي‌ آموزنده‌ در زندگي‌ خود تبديل‌ كنم‌.تجربياتي‌ كه‌ زيربناي‌ زندگي‌ مرا در آينده‌ تشكيل‌ خواهد داد.خداوند مرا در رويارويي‌ با حقيقت‌ ياري‌ خواهد داد. بمن‌ كمك‌ خواهد كرد تاباشهامت‌ كامل‌ مسؤوليت‌ و پي‌ آمد اعمال‌ اشتباه‌ خود را بپذيرم‌.فرار از زير بار مسئوليت‌ در زندگي‌ گذشته‌ من‌ بعنوان‌ يك‌ معتاد پديده‌ جديدي‌ نبود.من‌ اين‌ عمل‌ را آنقدر تكرار كرده‌ بودم‌ كه‌ ديگر هيچگونه‌ رابطه‌اي‌ بين‌ وظيفه‌ ومسئوليت‌ وجود نداشت‌.پروردگارا، اكنون‌ كه‌ در جاده‌ بهبودي‌ گام‌ نهاده‌ام‌ مرا ياري‌ كن‌ تا تعادل‌ خود رابازيابم‌!
«قبل‌ از انجام‌ هر كار به‌ نتايج‌ آن‌ فكر كن‌»
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-چهارم خرداد - توسط NASIB - 2014-11-24، 01:16

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیست وهشتم خرداد mahla 6 5,080 2015-06-18، 04:41
آخرین ارسال: ARSAM
  فقط برای امروز-بیست وهفتم خرداد mahla 6 5,984 2015-06-17، 02:25
  فقط برای امروز-بیست وششم خرداد mahla 6 5,219 2015-06-16، 01:58
  فقط برای امروز-بیست وپنجم خرداد mahla 6 3,971 2015-06-15، 02:14