2013-11-21، 11:52
اول اینکه خود را از محوریت زندگی کنار بکشم و خدا را محور زندگی قرار دهم و این را بدانم هر چقدر هم که اطلاعات داشته باشم باز یک انسان هستم و پاسخ تمام سوالات دنیا را نمی دانم از نظر فکری لازم است .1- افکار منفی و خود محوانه را تغییر دهم 2- فکر انحرافی و فکر انتخابی را تغییر دهم 3- افکار جنسی را تغییر داده و اصل روحانی روشن بینی را تمرین کنیم 4- باورهای روحانی را جابگزین باورها ی غلط گذشته کنم 5- تمام افکار خود را در طول روز با شخص مورد اعتمادم بازگو کنم .
از نظر رفتاری لازم است .
1- تمرین بهخدمت و تغییر افکار پوسیده ی گذشته که به خود می گفتم ان چه را که داری حفظ کن تا بیشتر شود و خود را از کمک فکری معنوی دیگران ومحروم می کردم ولی الان به خود می گویم که باید طبق عادت های قدیمی عمل نکنم تا سلامت عقل بهمن باز گرددد 2- تمایل داشته باشم وعملکرد از خود نشان دهم 3- برای گرفتن یک تجربه جدید در زندگی وعمل کردن نسبت به ان دریچه افکارم را باز بگذارم 4- خدمت کنم
از نظر رفتاری لازم است .
1- تمرین بهخدمت و تغییر افکار پوسیده ی گذشته که به خود می گفتم ان چه را که داری حفظ کن تا بیشتر شود و خود را از کمک فکری معنوی دیگران ومحروم می کردم ولی الان به خود می گویم که باید طبق عادت های قدیمی عمل نکنم تا سلامت عقل بهمن باز گرددد 2- تمایل داشته باشم وعملکرد از خود نشان دهم 3- برای گرفتن یک تجربه جدید در زندگی وعمل کردن نسبت به ان دریچه افکارم را باز بگذارم 4- خدمت کنم
تالار گفتمان انجمن بانیان بهبودی