2015-02-11، 10:44
بله من یک فرد ایده الیست و کمال طلب هستم و توقع و انتظارم از همه و خودم بیش از حد و اندازه است و فکر میکنم همه باید کارهای خودشان را بنحو احسن و درست انجام دهند. هر زمانکه کارها يا اداره زندگي بر وفق مراد من نباشد، افکارم مغشوش و سیستمم بهم میریزد. آنچه مرا بیشتر بهم ميريزد، نتایج عالی کارهایی که انجام میدهم. برای من نفر اول و مهم بودن اهمیت دارد ، برای من نفر دوم و سوم بودن و نتایج خوب نگرفتن، دیوانه کننده بود. گاهي براي موفقیت در اداره زندگی خود نقشه هایي طرح ميکردم تاکاري را با مسئوليت بهتر از نظر خودم که موفقیت کامل داشته باشم انجام دهم، ولي وقتي به نتیجه دلخواه نميرسد دچارخودکم بيني ميشدم و حتماً کار را نیمه تمام و ناقص ول میکردم. من تا بخاطرم هست زندگی گذشته ام سرشار از این نوع کارهای نصفه و ناتمام میباشد و زندگیم همیشه تحت تأثیر این نوع افکار و اعمال بجا مانده و شکستهایی بود که خودم را از تمام کردن کارها به خودم زدم واعتمادبه نفس خودم را از دست ميدادم وبه سرزنش خودم و در نهایت بديگران مي پرداختم. ساعتها در خودم فرو ميرفتم و به بی لیاقتی و بی عرضگی خودم و دلایل مختلف این شکستهام فکر میکردم و در نهایت به دیگران گیر میدادم. از دیگران عیب جوي ميکردم و آنها و شرایط را مقصر جلوه ميدادم. ترس از قضاوت اینکه دیگران راجع به من چگونه فکر میکنند تمام وجودم را به صورت فلج کننده اي فرا ميگرفت.