امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
39-آیا تا به حال به خاطر اعتیاد به کسی صدمه رسانده ام؟(توضیح دهید)
بیماری اعتیاد قبل از مصرف مواد مخدر در وجودم با لجبازی و قهر و خشم و خودمحوری و بددهنی و دروغ و دزدی و توهین و افترا و تهمت به دیگران و بسیاری از نواقص شخصیتی به همه اطرافیان و خودم و اعضای خانواده صدمه زدم و چون به قمارهم اعتیاد داشتم، بیشترین سهم درمادیم را پای میز قمار و لاتاری و شرطبندی به باد میدادم. آنقدر کینه و رنجش در وجودم تلنبار شده بود، که میخواستم و اگر از دستم بر میآمد، نسل بشر را از روی زمین بردارم و آرزو داشتم، دکمه راکتورهای اتمی همه کشورها را باهم فشار میدادم و تمام کره زمین نابود میشد. از شادی و تفریح و خنده و خوشحالی مردم بدم میآمد و به همه کینه و نفرت داشتم. اما وقتی بصورت مستمر شروع به مصرف مواد مخدر کردم، چندین سال دیدگاهم به انسان و جهان مثبت بود و منهم با دیگران خوش میشدم و میخندیدم، تا عاقبت متوجه شدم که مواد مخدر به آرامی من و زندگیم را تحت اختیار خودش در آورده است و از آن موقع شروع به ترک کردم. رنجشهای گذشته بطور فعال نسبت بدیگران بسیار زیاد بود و زیادتر شد و من دشمنی بغیر از دیگران را نمیدیدم. احساس کینه و نفرت و رنجش دائم به هردلیل از مردم داشتم و احساس میکردم مردم در بدبختی من شرکت مستقیم دارند. من هم چه ازطریق استفاده از نواقصم، چه از طریق مواد مخدر و اخلاق بدو بدرفتاری و چه از نظر گفتار و کردار زشت رفتار شده بودم و از هر طریقی که میتوانستم خصوصاً رفتارهای عاطفی و احساساتی و سوءاستفاده مالی بود.

پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: 39-آیا تا به حال به خاطر اعتیاد به کسی صدمه رسانده ام؟(توضیح دهید) - توسط شاپور الف - 2015-02-11، 11:01

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  1-مفهوم بیماری اعتیاد چیست؟ mehdiast 29 61,799 2021-07-19، 01:16
آخرین ارسال: هیچ
  53-آیا هر زمان که فکر مصرف یا عمل از روی اعتیاد به من دست داده mehdiast 10 16,575 2020-11-07، 02:10
آخرین ارسال: amirjavadi
  41-آیا به خاطر تغییر احساساتم ویا اینکه احساسی را در خود سرکوب کنم مواد مصرف می کردم mehdiast 8 28,196 2020-11-06، 09:05
  30-اعتیاد من باعث بروز چه مشکلاتی برای من در بین دوستان شده بود؟ mehdiast 7 28,063 2020-11-06، 08:26
  29-اعتیاد من باعث بروز چه مشکلاتی برای من در خانواده شده ب mehdiast 7 24,368 2020-11-06، 08:25

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان