2015-02-20، 10:37
من در اثر ادامه مصرف و رفتارهای معتادگونه کم کم اطرافیانم را از دست دادم. بمرور احساس میکردم نصبت به مواد مخدر حساسیتم بالا رفته و روز به روز مصرف بیشتر از قبل میشد و از این جریان بسیار وحشت داشتم. چون شنیده بودم برای اینکه نشئگی پیدا کنم باید به مصرف هرویین مشغول بشم و این را دوست نداشتم و در نهایت مواد مخدر هم جوابم کرد، من چه مصرف میکردم و چه مصرف نمیکردم، حالم خوب نبود. چندین بار اُوردوز کردم و اگر دخترم من را به درمانگاه نمیبرد حتماً مرده بودم. دیگر مواد مخدر جوابمو نمیداد و او هم من را تنها گاشت منی که همه هستیم را به پایش ریخته بودم. مجبور شدم بر خلاف میلم برای مدتی مصرفم را قطع کنم. شنیده بودم اگر بتوانم یک ماه مواد مصرف نکنم. بعد از یک ماه میتوانم دوباره به همان اندازه شروع مصرف در بار اول همان نشئگی را دوباره تجربه کنم و من هرگز نتوانستم، این مدت را پاک بمانم. من در نهایت بیست روزی با مسافرت به جایی تریاک و شیره مصرف نکردم، اما قرصهای روانگردان و محرک میخوردم. در نهایت نفهمیدم آیا این حرفها درست بود که با ترک یک ماهه باز میتوان شروع کرد و همان لذت اولیه را برد. با آمدن به برنامه متوجه شدم که این توهمی بیش نبود. چون خیلی از کسانی که لغزش کردند پاکی های چند ساله هم داشتند و وقتی از آنها سؤال کردم، فقط پوز خندی زدند.