2015-04-16، 12:24
از دو حالت خارج نيست. بعد از خارج شدن از خانه ميزبان، باعث شدهايد نفس عميقي بكشد و خدا را بهخاطر رفتنتان شكر كند، يا اينكه فكرش را براي ديدن تدارك يك مهماني ديگر و دوباره بودن در كنارتان درگير كردهايد. شايد ندانيد كه برخي از عادتهاي كليشهاي شما ميتواند احساس اول را در ميزبان ايجاد كند و با كمي دست كاري اين عادتها و رعايت چند ريزهكاري، ميتوانيد انگيزه ديدار دوباره را در او تقويت كنيد.
بيخيال جوكهاي وايبر شويد
پيامكهاي وايبري، همانطور كه به گوشي شما ميرسد به دست ديگران هم ميرسد؛ پس تصور نكنيد وظيفه داريد با خواندنشان جمع را بخندانيد. حتي پيامهاي داغ و دست اول هم وقتي مدام پشت سر هم خوانده ميشوند، ميتوانند ديگران را كسل كنند و شما را بهعنوان شخصي آزاردهنده و كسالتآور جلوه دهند.
روي نقاط حساس دست نگذاريد
فهميدنش سخت نيست. شرايطي كه آدمها در آن قرار گرفتهاند، ميتواند نقاط حساس را براي شما روشن كند. اگر دخترخالهتان در 45سالگي هنوز ازدواج نكرده، با پرسيدن «امسال شيريني ميخوريم؟» لبخندي كج را نصيب خود خواهيد كرد و اگر شوهر عمهتان در سال گذشته ورشكسته شده، با صحبت كردن از موفقيتهاي اقتصادي و شغليتان ميتوانيد او را كلافه كنيد. پس اصرار نداشته باشيد كه در همه جمعها حرفهاي يكساني را تحويل مخاطبان دهيد و باتوجه به شرايط حاضران، شيوههاي مختلفي را براي باز كردن سر صحبت امتحان كنيد. شايد تصور كنيد حرفهاي بيمنظور شما بايد با حسن نيت پذيرفته شوند؛ اما باور كنيد در ترافيك ديد و بازديدهاي نوروزي اولين چيزي كه جا ميماند و گم ميشود، همين حسن نيت است.
خدایا چه کسی تو رادراغوش گرفته که اینچنین ارامی؟ Д Ŧ Ŀ ã s