2020-11-08، 05:32
67_من فقط زمانی این پیش شرط رانداشتم که طرف همجنسم بود ویاجزیی ازخانواده ام بود،ویااصلابمن رونداده بود.من دراولین برخوردم باطرف مقابلم وبررسی اندام او،کروکی سکسم راهم درجاطراحی میکردم.ونظرم این بود که اگربتوانم باطرف رابطه بگذارم تازه میتوانم ارتباط برقرارکنم اززمانی که من شروع به رابطه گذاشتن باجنس مخالف کردم،بواسطه تربیت غلط وخیابانی که داشتم فقط بفکرلذت بردن ازسکس طرف مقابلم بودم وبااینکارشایدهم داشتم اززندگی انتقام میگرفتم همیشه درفکرم فقط سکس باطرف مقابلم رامیدیدم وادب وشخصیت ومهربانی هایم درآن رابطه فقط برای نزدیک شدن ورابطه جنسی با طرف مقابلم بودواگرمیدیدم طرف مایل به رابطه جنسی نیست سریع آن رابطه را کات میکردم.
اماباورامروزم اینست که هررابطه ای که پیش شرط سکس داردرابطه موفقی نیست چون درآن رابطه عشقی وجودندارد ویک رابطه یکطرفه میباشد.
بایدزیربنای این رابطه رابررسی کرد،برای مثال:آیاباهرکسی میتوان وبایدسکس کرد؟تمامی این پیش شرطها درحدفکراست پس این فکرمااست که بایدتصحیح شود.فکرمابایدسلامت شود درروابطی که پیش شرط سکس وجودداردصمیمیت وموفقیت وجودندارد
بایدازخداوندکمک بخواهیم تاکارخلاف راانجام ندهیم?
اماباورامروزم اینست که هررابطه ای که پیش شرط سکس داردرابطه موفقی نیست چون درآن رابطه عشقی وجودندارد ویک رابطه یکطرفه میباشد.
بایدزیربنای این رابطه رابررسی کرد،برای مثال:آیاباهرکسی میتوان وبایدسکس کرد؟تمامی این پیش شرطها درحدفکراست پس این فکرمااست که بایدتصحیح شود.فکرمابایدسلامت شود درروابطی که پیش شرط سکس وجودداردصمیمیت وموفقیت وجودندارد
بایدازخداوندکمک بخواهیم تاکارخلاف راانجام ندهیم?