امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
70-· ایا مورد سوئ استفاده قرار گرفتن بر روی روابط من با دیگران تأثیر گذاشته ؟ چگون
· ایا مورد سوئ استفاده قرار گرفتن بر روی روابط من با دیگران تأثیر گذاشته ؟ چگونه ؟
پاسخ
بازهم جواب شخصي است وبراي راهنمايتانHeart
تالار گفتمان انجمن بانیان بهبودی
پاسخ
شخصی
تالار گفتمان انجمن بانیان بهبودی
پاسخ
70_زمانیکه موردسوءاستفاده واقع میشویم چه مالی چه جسمی وچه روحی وروانی ، نسبت به همه بی اعتمادمیشویم وناخواسته بدبین ومحتاط میشویم وبه سختی میتوانیم این موضوع رابپذیریم وزمانی هم که اعتمادنکنیم خودبخودرابطه هایمان خراب میشود وازهمدیگر دورتروسردترمیشویم ورابطه هایمان ظاهری وخالی ازهرگونه محبتی میشود وحتی اجازه نمیدهیم بچه هایمان باکسی که ازخودش بزرگتر است برای مدت کوتاهی هم که شده تنهابماند کنترل گرمیشویم وناخواسته همه راکنترل وموردقضاوت قرارمیدهیم وازخودشخص سوءاستفاده کننده وحتی از خانواده ودوستانش هم متنفرشده ودوری میکنیم حتی ممکن است حالت انتقامجویی هم برایمان پیش بیاید. وحتی سالها بعد هم شنیدن نام سوءاستفاده کننده حال واحساسمان راخراب میکند.دیگراعتمادکردن برایمان سخت میشود وتاجایی که ممکن است به سختی رابطه برقرار میکنیم ومعمولا سعی میکنیم همان سوءاستفاده را نسبت به نزدیکانش داشته باشیم البته باشدت بیشتری.ودیگراینکه سعی میکنیم درتمامی روابطمان آلفا باشیم واجازه سوءاستفاده کردن رابه کسی ندهیم واین خودباعث میشود به مرور وسواس رابطه پیداکنیم وناخواسته به خانواده هم انتقال دهیم.?
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  38-· ترس از آزارشدن یا صدمه خوردن ، چگونه بر روی دوستیها و روابط رومانتیک من اثر گ mehdiast 4 19,225 2021-05-22، 03:16
آخرین ارسال: هشتیان
  82-· ارزش های مورد قبول من چه می باشند ؟ خود را در زندگی به کدامیک متعهد می بینم ، mehdiast 5 15,103 2020-11-08، 05:51
آخرین ارسال: amirjavadi
  77-· چگونه برای خود و دیگران اهمیت قائل می شوم ؟ mehdiast 6 13,701 2020-11-08، 05:43
  76-· من چه نکات مثبت یا کیفیت هایی دارم که خودم آنها را می پسندم ؟ که دیگران انها mehdiast 2 10,655 2020-11-08، 05:42
  72-· آیا هرگز از دیگران سوءاستفاده کرده ام ؟ از چه کسی و چگونه ؟ mehdiast 3 8,210 2020-11-08، 05:38

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان