2020-11-08، 08:20
8_اقرارکردن صادقانه آن هم نزدخداوندوراهنمایم باعث می شود اشتباهات وخطاهایم رادوباره وچندباره تکرارنکنم وباعث میشوددریچه افکارم بازبماندودیگرمصرانه وخودمحورانه روی خطاهایم پافشاری واصرارنکنم ودیگربرای آنهادلایل بظاهرموجه ولی غیرواقعی نیاورم واین اقرارصادقانه کمک میکندتادرروندروبه جلوی بهبودی درخودم وزندگیم تغییرات خوبی پیداکنم وکمتردردبکشم بااقرارکردن دیگردرانکارنیستم وزندگی راهمانطورکه هست میپذیرم اقرارصادقانه ایمانم راقویتر میکندومراکمک پذیرترمیسازد.
درقدم یک اگراقرارنکرده بودم هنوزهم درحال مصرف بودم واین اقرارشروع تغییرمن بودوزندگیم راعوض کرد.
اقرارقدم پنج یک مسیربهتروجدیدتر رابرایم بازکرد.
اقرارصادقانه یکی ازمهمترین راههای توقف بیماری درحال فوران من است.
بااقرار،حقیقت وجودی خودم رادرک کرده ومیپذیرم واینجاست که تمایل به تغییر ایجادمیشود.اقرارصادقانه شایدظاهرا درد داشته باشدوخیلی هم شهامت بخواهدولی باعث میشود ازتکرارخطاهایمان جلوگیری شود وازابزاروافکارورفتارهای غلط گذشته دوباره استفاده نکنم تادرمسیربهبودی بمانم ومرضم از فعالیت بیفتد.?
درقدم یک اگراقرارنکرده بودم هنوزهم درحال مصرف بودم واین اقرارشروع تغییرمن بودوزندگیم راعوض کرد.
اقرارقدم پنج یک مسیربهتروجدیدتر رابرایم بازکرد.
اقرارصادقانه یکی ازمهمترین راههای توقف بیماری درحال فوران من است.
بااقرار،حقیقت وجودی خودم رادرک کرده ومیپذیرم واینجاست که تمایل به تغییر ایجادمیشود.اقرارصادقانه شایدظاهرا درد داشته باشدوخیلی هم شهامت بخواهدولی باعث میشود ازتکرارخطاهایمان جلوگیری شود وازابزاروافکارورفتارهای غلط گذشته دوباره استفاده نکنم تادرمسیربهبودی بمانم ومرضم از فعالیت بیفتد.?