امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5- برای من بیداری روحانی چه مفهومی دارد؟
5_مفهوم بیداری روحانی برای من،چشم از خواب غفلت بازکردن وداشتن رابطه و دوستی باخدایی است که خودش منشاء خیروبرکت است،نیروی برتراست،مهربان وباگذشت است.
بیداری روحانی برای من،دوست داشتن خودم ودیگران است،یادگرفتن خدمت بخودم ودیگران است،دست از خودمحوری برداشتن وخدامحورشدن است،دست ازاحساس دانایی وتوانایی برداشتن وخویشتن پذیرشدن است،خسارت بخودودیگران ومحیط نزدن است،مشتاقانه زحمت کشیدن و عاشقانه خدمت کردن است،ازخواری وذلت بیرون آمدن ازنومیدی دست برداشتن وابزاری دردست خداوندشدن است.
مفهوم بیداری روحانی برای من،دیدن وپذیرفتن خواست واراده خداونداست،
رساندن پیام بهبودیست به دوستی که درعذاب است،افزایش آرامش فکری و توجه وکمک کردن به مشکلات دیگران است،شغل حلال ودرآمدحلال است،شکر گزارنعمات خداوندشدن است،صداقت داشتن وتسلیم بودن است.
درکل،بیداری روحانی تغییرات عمده و مثبتی است که درزندگیم ازقطع مصرف به بعدرخ داده است،اعم ازوصل بودن وتنهانبودن،رسیدن به تعادل نسبی، ارتباطات سالم،مدیریت صحیح زندگی، دگرخواهی وخدامحوری وقدرت تشخیص اراده خداوندوحضوردرلحظه وفقط برای امروز زندگی کردن است.
بیداری روحانی برای من،استفاده درست ازحق انتخاب هایم،به دوش نکشیدن وحمل نکردن گذشته وترس نداشتن از آینده است،ودرآخرسپردن اراده وزندگیم بخداوندوازآشفتگی ودیوانگی کامل به آرامش رسیدن است،بواسطه حضور خداوندواصول روحانی دوازده گانه در زندگی روزانه ام .مفهوم بیداری روحانی برای من رابطه خاص ودوطرفه با خداوند است.?
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: 5- برای من بیداری روحانی چه مفهومی دارد؟ - توسط amirjavadi - 2020-11-09، 03:06

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  26· آیا علیرغم احساسی که دارم اصول روحانی را تمرین می کنم ؟ mehdiast 4 6,307 2020-11-09، 03:24
آخرین ارسال: amirjavadi
  25· آیا من به بهبودیم متعهد هستم ؟ برای حفظ و مراقبت از آنها چه کارهایی انجام می د mehdiast 3 7,156 2020-11-09، 03:22
  24· چگونه اصل روحانی ایثار و از خود گذشتگی را هنگام خدمت تمرین می کنم ؟ mehdiast 3 7,696 2020-11-09، 03:21
  21· چگونه اصل روحانی عشق بلاشرط را در رابطه با معتادانی که سعی می کنم به آنها کمک mehdiast 3 8,917 2020-11-09، 03:19
  20· تمرین کدامیک از اصول روحانی برایم سخت تر است ؟ mehdiast 3 7,572 2020-11-09، 03:18

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان