2013-12-10، 01:11
مواداولیه
برنج چهار پيمانه
لوبيا چشمبلبلي دو پيمانه
كره نصف پيمانه (80 گرم)
پودر زنجبيل يك قاشق چايخوري
زيره يك قاشق چايخوري
ادويه پلويي يك قاشق سوپخوري
شويد خرد شده سه پيمانه
محلول زعفران دو قاشق چايخوري
نمك و روغن به ميزان لازم
مرغ خرد شده پنج تكه
پياز يك عدد
زردچوبه يك قاشق سوپخوري
طرز تهیه
لوبيا را از شب قبل خيس كرده و دو تا سه بار آب آن را عوض ميكنيم، سپس در آبكش ريخته و به همراه چهار پيمانه آب در قابلمهاي مناسب ميريزيم و ميگذاريم به مدت يك ساعت بپزد.
برنج را آبكش ميكنيم. در قابلمه مقداري روغن ريخته، يك لايه برنج ميريزيم. روي آن مقداري شويد و لوبياي ميريزيم و به همراه ادويهها اين كار را تا انتها تكرار ميكنيم. مقداري كره آبشده روي برنج ميريزيم و ميگذاريم به مدت 50-40 دقيقه دم بكشد، سپس روي برنج زعفران ريخته و با مرغ پخته شده سرو ميكنيم.
مرغ را به همراه پياز، زردچوبه، نمك، كمي محلول زعفران و كره به همراه مقداري آب ميگذاريم تا بپزد و در هنگامي كه برنج دم كشيد آن را در ديس ميكشيم و با برنج زعفراني تزيين و سرو ميكنيم.
برنج چهار پيمانه
لوبيا چشمبلبلي دو پيمانه
كره نصف پيمانه (80 گرم)
پودر زنجبيل يك قاشق چايخوري
زيره يك قاشق چايخوري
ادويه پلويي يك قاشق سوپخوري
شويد خرد شده سه پيمانه
محلول زعفران دو قاشق چايخوري
نمك و روغن به ميزان لازم
مرغ خرد شده پنج تكه
پياز يك عدد
زردچوبه يك قاشق سوپخوري
طرز تهیه
لوبيا را از شب قبل خيس كرده و دو تا سه بار آب آن را عوض ميكنيم، سپس در آبكش ريخته و به همراه چهار پيمانه آب در قابلمهاي مناسب ميريزيم و ميگذاريم به مدت يك ساعت بپزد.
برنج را آبكش ميكنيم. در قابلمه مقداري روغن ريخته، يك لايه برنج ميريزيم. روي آن مقداري شويد و لوبياي ميريزيم و به همراه ادويهها اين كار را تا انتها تكرار ميكنيم. مقداري كره آبشده روي برنج ميريزيم و ميگذاريم به مدت 50-40 دقيقه دم بكشد، سپس روي برنج زعفران ريخته و با مرغ پخته شده سرو ميكنيم.
مرغ را به همراه پياز، زردچوبه، نمك، كمي محلول زعفران و كره به همراه مقداري آب ميگذاريم تا بپزد و در هنگامي كه برنج دم كشيد آن را در ديس ميكشيم و با برنج زعفراني تزيين و سرو ميكنيم.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم