2013-12-11، 09:13
مواد اولیه
تن ماهي يك قوطي
گشنيز 400 گرم
شنبليله 100 گرم
فلفل قرمز تند يك قاشق غذاخوري
فلفل سياه يك قاشق مرباخوري
تمبرهندي يك بسته كوچك
نمك و زردچوبه به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
سير يك بوته كوچك
طرز تهیه
سبزيها را خوب شسته، خرد كرده و بعد در روغن سرخ ميكنيم. سير را له كرده و با سبزيها تفت ميدهيم. نمك، فلفل سياه و قرمز و زردچوبه را اضافه كرده و بعد آب را ميافزاييم و ميگذاريم خوب بپزد.
تمبرهندي را با دو پيمانه آب خيس ميكنيم و كمي با دست چنگ زده تا شيره آن خوب خارج شود. پس از يك ساعت آن را از صافي رد كرده و به مايه سبزي در حال جوش اضافه ميكنيم. وقتي خورش به روغن افتاد، تن ماهي را ميافزاييم، پس از 10 دقيقه اين غذاي خوشمزه حاضر است.
تن ماهي يك قوطي
گشنيز 400 گرم
شنبليله 100 گرم
فلفل قرمز تند يك قاشق غذاخوري
فلفل سياه يك قاشق مرباخوري
تمبرهندي يك بسته كوچك
نمك و زردچوبه به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
سير يك بوته كوچك
طرز تهیه
سبزيها را خوب شسته، خرد كرده و بعد در روغن سرخ ميكنيم. سير را له كرده و با سبزيها تفت ميدهيم. نمك، فلفل سياه و قرمز و زردچوبه را اضافه كرده و بعد آب را ميافزاييم و ميگذاريم خوب بپزد.
تمبرهندي را با دو پيمانه آب خيس ميكنيم و كمي با دست چنگ زده تا شيره آن خوب خارج شود. پس از يك ساعت آن را از صافي رد كرده و به مايه سبزي در حال جوش اضافه ميكنيم. وقتي خورش به روغن افتاد، تن ماهي را ميافزاييم، پس از 10 دقيقه اين غذاي خوشمزه حاضر است.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم