امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز+اندیشه امروز-هفتم دی
كساني هستند كه وابستگي شدیدی به ماديات دارند. مثل وابستگي به لوازم شخصی مانند: ماشين، خانه، موبايل، لباس شيك، مال و منال و ثروت، دندان طلا، شغل و هم‌وابستگی به زن و بچه و افراد خانواده و ... اين را متذكر می‌شوم كه داشتن و در کنار اين‌ها زندگی کردن اصلاً بد نيست و كسي هم منكر آن‌ها نمي‌شود. اين را مي‌گوييم كه همه اين‌ها فنا شدني هستند. دزديده مي‌شوند، كم و كسر مي‌شوند، پير و فرتوت و مرگ و مير دارند، حتي در بعضي شرايط موجب دردسرهایی نیز مي‌شوند. امروز چيزي دارم كه با ثروت‌هاي جهان هستي نمي‌شود آن را خريد. از بين نمي‌رود و هرگز دردسري هم ايجاد نمي‌كند، بله باعث فخر و مباهات و آرامش درونی هم می‌شود. آيا هنوز هم مثل زمان وابستگي داشته‌هايت چند رفیق بند کیف و یا مگسان دور شیرینی و حساب بانكي چند رقمي است؟ ثروت و داشته‌های معنوي حضور خداوند در زندگي سرد و مرگبار وابستگي است. داشته‌اي كه هرگز كم نمي‌شود. احساس و درک و شأن دارد و مرا دوست دارد و به من عشق مي‌ورزد و ارزش می‌گذارد. خداوندا: تو را دوست دارم و در حضور پرمهرت سعادتمندانه زندگي مي‌كنم.
خوش آن دردي كه درمانش تو باشي!
: فقط برای امروز.کتاب روز به روز 365 روز نوشته شاپور الف
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز.کتاب روز به روز 365 روز نوشته شاپور الف - توسط NASIB - 2013-12-28، 11:24

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیست و دوم دی mahla 5 3,744 2015-01-13، 01:18
آخرین ارسال: ARSAM
  فقط برای امروز-بیستم دی mahla 2 2,411 2015-01-10، 02:41
  فقط برای امروز-نوزدهم دی mahla 3 3,016 2015-01-09، 11:25
  فقط برای امروز+اندیشه امروز-پنجم دی mahla 4 3,429 2014-12-28، 01:19
آخرین ارسال: sadaf
  فقط برای امروز+اندیشه امروز-ششم دی mahla 3 2,552 2014-12-28، 12:48
آخرین ارسال: sadaf