2014-01-05، 09:35
امروز با دانش برنامهی خودیاری بیداری روحانی را درک میکنم. بیداری روحانی بدین معناست که من تنها نیستم. خداوند اوّلین دوست من است. دوستان بهبودی نیز در کنارم هستند. من برای کسب بهبودی تلاش میکنم. زندگی گذشتهی من به قدری آشفته و تیره بوده است، که اکنون حق دارم زندگی دوباره را تجربه کنم. امروز ابزارهای جدیدی برای زندگی پاک و موفق دارم. امروز قصد دارم یک فرد مفید و مسئولیتپذیر و مورد قبول اجتماع باشم. امروز مشکلات را میپذیرم و آنها را پشتگوش نمیاندازم. روبهرو شدن با آنها جزء احساس قشنگ فروتنی است. امروز میدانم که خداوند از من میخواهد پاک باشم، میخواهد من با مشکلات تمرین کنم. او میداند که من بیمارم و از عهدهی گرداندن زندگیم بر نمیآمدم، من را کمک مینماید که اصول برنامه را در زندگی بهکار ببرم، تا بتوانم مهارتهای گرداندن زندگیم را بیاموزم، من اکنون حق دارم که زندگی خودم را شکل دهم، من به یاری و حمایت خداوند امیدوار هستم، چون میدانم خداوند حامی و پشتیبان من است، اوست که مرا به این برنامه هدایت کرده و مسؤلیت مرا بر عهده دارد.
روبه رویی با مشکلات خواست خداوند است!
: فقط برای امروز-روز به روز 365 روز شاپور الف
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست