2014-01-07، 12:07
قــارچپلــو
مواد لازم براي شش نفر
برنج: چهار پيمانه
سينه مرغ: يك عدد
قارچ: 500 گرم
سير له شده: دو حبه
پياز: يك عدد
روغن مايع: نصف پيمانه
ادويه گراماسالا: يك قاشق سوپخوري
زنجبيل تازه رنده شده: يك قاشق سوپخوري
زيره ساييده شده: يك قاشق چايخوري
زعفران حل شده: دو قاشق سوپخوري
نمك و آبليمو: به ميزان لازم
طرز تهيه
برنج را خيس نموده، آبكش كرده و كنار ميگذاريم. سينه مرغ را خرد كرده با نمك، زيره، زنجبيل و ادويه گراماسالا مخلوط كرده و دو قاشق روغن مايع به آن افزوده و داخل يخچال قرار ميدهيم تا مزهدار شود. قارچها را شسته، خرد كرده و دو قاشق آبليمو به آن ميافزاييم.
پياز را خرد كرده، با دو قاشق روغن تفت ميدهيم. سير را افزوده و با پياز مخلوط نموده، سپس قارچ را به آن اضافه ميكنيم. قارچ را هميشه با حرارت بالا تفت ميدهيم تا آب نيندازد، سينه مرغ را نيز جداگانه تفت ميدهيم، بعد هر دو مواد را با هم مخلوط ميكنيم.
يك لايه برنج در قابلمه ريخته و يك لايه از مايه مرغ و قارچ روي آن ميريزيم، سپس يك لايه برنج و مجددا قارچ و مرغ، تا وقتي مواد تمام شود. در پايان زعفران را روي برنج ميدهيم و آن را دم ميگذاريم.
نکته
اگر كسي طعم ترش را دوست داشته باشد ميتواند هنگام تفت دادن قارچ از آبليمو بيشتري استفاده كند.
براي تهديگ اين پلو ميتوانيد از انواع سبزيجات استفاده كنيد.
مواد لازم براي شش نفر
برنج: چهار پيمانه
سينه مرغ: يك عدد
قارچ: 500 گرم
سير له شده: دو حبه
پياز: يك عدد
روغن مايع: نصف پيمانه
ادويه گراماسالا: يك قاشق سوپخوري
زنجبيل تازه رنده شده: يك قاشق سوپخوري
زيره ساييده شده: يك قاشق چايخوري
زعفران حل شده: دو قاشق سوپخوري
نمك و آبليمو: به ميزان لازم
طرز تهيه
برنج را خيس نموده، آبكش كرده و كنار ميگذاريم. سينه مرغ را خرد كرده با نمك، زيره، زنجبيل و ادويه گراماسالا مخلوط كرده و دو قاشق روغن مايع به آن افزوده و داخل يخچال قرار ميدهيم تا مزهدار شود. قارچها را شسته، خرد كرده و دو قاشق آبليمو به آن ميافزاييم.
پياز را خرد كرده، با دو قاشق روغن تفت ميدهيم. سير را افزوده و با پياز مخلوط نموده، سپس قارچ را به آن اضافه ميكنيم. قارچ را هميشه با حرارت بالا تفت ميدهيم تا آب نيندازد، سينه مرغ را نيز جداگانه تفت ميدهيم، بعد هر دو مواد را با هم مخلوط ميكنيم.
يك لايه برنج در قابلمه ريخته و يك لايه از مايه مرغ و قارچ روي آن ميريزيم، سپس يك لايه برنج و مجددا قارچ و مرغ، تا وقتي مواد تمام شود. در پايان زعفران را روي برنج ميدهيم و آن را دم ميگذاريم.
نکته
اگر كسي طعم ترش را دوست داشته باشد ميتواند هنگام تفت دادن قارچ از آبليمو بيشتري استفاده كند.
براي تهديگ اين پلو ميتوانيد از انواع سبزيجات استفاده كنيد.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم