2014-01-07، 10:02
امروز براي رها شدن از احساس دردناك بيقابليتي و بیلیاقتی که با سرزنش و ملامت شدنم توسط والدین و دیگران به من تحمیل شده است و فرار از زیر بار سؤالات ديگران، به نقاط ضعف و کمبودهای ديگران حمله ميكردم. به نظرم اين كار ساده که استاد اجرا کردنش بودم، دو حسن داشت، اوّل اين كه با آوردن شریک بگويم كه ديگران هم ضعف دارند. دوم اين كه فرصت ايرادگيري و سؤال کردن را از آنها بگيرم. ولي مشكلات هم چنان باقی بود و مسائل حل نميشد، چون اين احساس بیارزشی دروني و ماندگار بود و من را اسير خود كرده و تحت تأثير آن هستم. امروز ميخواهم با اجرای اصول خودیاری در برنامه، بينش قديميام را رها كرده و انرژي خود را صرف بازنگري و رفع نواقص شخصيتي خود كنم. امروز تلاش ميكنم كه قابلیتهای خود را شناخته و از خداوند بخواهم، كه مرا در جايگزين كردن صفات خوب و فضیلتهایم، به جاي صفات بد و ناشايست ياري كند. امروز وابستگيهای ناسالم من نشان از اختلالات روحي و رواني و فکری و رفتاری من بوده است. من نياز دارم كه دست از طریق و شيوهی افکار و رفتارهاي ناسالم بكشم. خداوندا: مرا در كسب اصول برنامه ياري بده!
شهامت من در امروز ارزش من است!
فقط برای امروز-روز به روز 365 روز شاپور الف
شهامت من در امروز ارزش من است!
فقط برای امروز-روز به روز 365 روز شاپور الف
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست