2014-01-08، 02:43
همواره از کودکیم به دنبال کامل شدن بودم.و هر گاه صحبتی میشد هدف را رسیدن به کمال میدانستم.در برنامه بهبودی متوجه شدم ما انسانهای کاملی نخواهیم شد.ما از قدیسین نیستیم.ما در برنامه رشد روحانی میکنیم نه تکامل.همه چیز در دنیا در حال یا رشد کردن است یا در حال از بین رفتن.کودکان رو به رشدند و اشیا در حال از بین رفتن.هر شب وقتی ترازنامه خود را مینویسم متوجه میشوم که در حال رشد کردن هستم یا در حال عقب گرد.در برنامه بهبودی احساسات خود را شناسایی میکنم و با انها نمیجنگم و فقط اگر احساس بدی دارم انرا اقرار کرده و بدنبال چیزهای بهتر میگردم.گاهی احساس بد من کاملا طبیعی است و من نباید خودم را سرزنش کنم.مثلا وقتی پدرم را از دست دادم احساس نا امنی میکردم و اندوهگین بودم و راهنمایم به من گفت به خدا بسپار اما طبیعی است که ناراحت باشی.
ممکن است من اعمالم خوب باشد اما احساس بدی داشته باشم مثلا هنگام ورود به جلسه شخصی ار من میپرسد حالت چطور است و من پاسخ میدهم:حال خوبی ندارم.من در مورد احساسم با او حرف زده ام و گرنه اعمالم خوب بوده چون جلسه رفته ام اقرار کرده ام و صداقت داشته ام.
به جای مخفی کردن احساسات بدم بهتر است با صداقت کامل و تکیه بر خداوند به ریشه یابی ان بپردازم.در برنامه بهبودی قرار نیست به من جایزه ای بدهند پس نقابها را کنار میزنم و خود واقعی را نشان میدهم.من امده ام زنده بمانم و زندگی کنم نه اینکه دیگران مرا تایید کنند.
من حتی در روزهایی که برایم ناخوشایند به نظر می اید باز هم با تماس و مشارکت و خدمت درصدد غلبه بر این احساسات می ایم.
مواد مخدر فقط نهایتا 24 ساعت نشیگی مرا تضمین میکرد و برنامه بهبودی هم 24 ساعت.و باز روز بعد همین اعمال را باید انجام دهم.بعضی برنامه 12 قدم را برنامه تکرار میدانند.هر روز با بهبودی.الف با نام اینترنتی امیر اریا
ممکن است من اعمالم خوب باشد اما احساس بدی داشته باشم مثلا هنگام ورود به جلسه شخصی ار من میپرسد حالت چطور است و من پاسخ میدهم:حال خوبی ندارم.من در مورد احساسم با او حرف زده ام و گرنه اعمالم خوب بوده چون جلسه رفته ام اقرار کرده ام و صداقت داشته ام.
به جای مخفی کردن احساسات بدم بهتر است با صداقت کامل و تکیه بر خداوند به ریشه یابی ان بپردازم.در برنامه بهبودی قرار نیست به من جایزه ای بدهند پس نقابها را کنار میزنم و خود واقعی را نشان میدهم.من امده ام زنده بمانم و زندگی کنم نه اینکه دیگران مرا تایید کنند.
من حتی در روزهایی که برایم ناخوشایند به نظر می اید باز هم با تماس و مشارکت و خدمت درصدد غلبه بر این احساسات می ایم.
مواد مخدر فقط نهایتا 24 ساعت نشیگی مرا تضمین میکرد و برنامه بهبودی هم 24 ساعت.و باز روز بعد همین اعمال را باید انجام دهم.بعضی برنامه 12 قدم را برنامه تکرار میدانند.هر روز با بهبودی.الف با نام اینترنتی امیر اریا
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست