امروز آرامشي را كه متعاقب زندگي دردآور گذشتهام كسب كردهام پاس ميدارم. سعي ميكنم امروز عشق و دوست داشتن را جايگزين حالات منفعلانهي گذشته كنم. دوست دارم امروز از زاويهاي متفاوت به زندگيم نگاه كنم و بگذارم ديگران هم زندگي كنند. امروز به احساساتم ارزش خواهم گذاشت. سعي ميكنم رابطهام را با خودم و خداوند بهتر از قبل كنم. امروز به همدردانم خدمتگزاري خواهم كرد. امروز به كساني كه در جلسه به حرفهايم گوش خواهند داد ميگويم كه چقدر دوستشان دارم. آيا امروز با راهنمايم در تماس بودهام؟ آيا امروز زندگيم را سخت گرفته و باز هم خودم را زير سوال بردهام؟ خداوندا: به خاطر رهايي از قيد و زنجير بيارزشي و چهکنم چهکنم از تو سپاسگزارم. امروز ميدانم كه خداوند تنها كسي است، كه وابستگي به او، برخلاف ساير عادت و وابستگيها، داراي ارزشمندی و آرامش واقعی است. حتماً بخاطر خواهم سپرد، که از کجا و باچه وضعیتی آمدهام. من بیماری دارم که مانند کامپیوتر باید و حتماً برای هرروزم (آبدیت) آماده شوم، ویروس بیماری من بسیار بیرحم و خشن است و برای غیر فعال کردن آن، باید فقط برای امروز دستم در دست خداوند و دوستان بهبودی و راهنمایم باشد.
اصول برنامه آسان ولي جدي است!
فقط برای امروز کدا
اصول برنامه آسان ولي جدي است!
فقط برای امروز کدا
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه