2014-01-22، 06:46
ترس خودخواهي و خودمحوري پايه و اساس و روند ارتباطي من با دنياي اطرافم بود و اين زيربناي تمامي اعمال من در شرايط و موقعيت هاي مختلف بوده .
من هميشه موقعيت و منافع خود را در راس قرار مي دادم .
هرگز منافع مشتركي برايم مطرح نبود و امروز عمل كردن به سنت يكم برايمان سخت و دشوار است .
هميشه در درون من تمايل به زندگي به روال گذشته بيشتر وجود دارد از جمع گريزي يكي از خواص بيماري من بود و در هنگامي كه از جمع گريزان نبودم هم رفتار من به شكلي بود كه جمع مرا طرد مي كرد .
ما اگر در جمع هم قرار مي گرفتيم احساس تنهايي مي كرديم .
ما هميشه مخفي زندگي كردن و خلاف كار بودن را به در جمع بودن ترجيح مي داديم .
ما به دليل عدم روشن بيني غرور بيش از حد و خودخواهي وحشت ناكي كه داشتيم نمي توانستيم به عقايد ديگران احترام بگذاريم .
ما هميشه خود را تافته ي جدا بافته مي دانستيم .
با اين كه تصور اكثر ما از وحدت نوعي احساس و وضعيت خاص نسبت به يك گروه مي باشد ولي بايد در نظر داشت سنت يكم به خودي خود اتفاق نمي افتد . رعايت سنت يكم در نتيجه ي تعهدات شخصي و اقدامات مسئولانه به دست مي آيد .
قبول كردن مسئوليت در جلسات باعث تقويت منافع مشتركمان به طور كلي مي باشد .
تعهد پذيري نسبت به سنت يكم مسئوليتي است كه دامن گير يكايك اعضا مي باشد و عامل تقويت مسير بهبودي و امنيت و آرامش در جلسات مي باشد .
سنت يكم اصلي است كه در تمام مراحل كاربرد دارد و براي ما محيطي سرشار از اميد شكوفايي عشق و گذشت را گسترش مي بخشد .
در تمام امور زندگي در راس گذاشتن وحدت گروه معادله اي است كه موفقيت را به دنبال دارد . در زمان گذشته در هر قسمتي ناموفق مي مانديم به خاطر اين بود كه اين اصل را رعايت نمي كرديم .
بعضي مواقع گزارشات خاصي و يا اتفاقات نادري كه در ديگر گروه هاي منطقه رخ مي دهند را دريافت مي كنيم . اما منافع مشترك در دريافت اطلاعات خاص خلاصه نمي شود ما نياز است كه شنونده ي خوبي باشيم تا ضعف ها و نيازمندي هاي گروه خودمان را بهتر درك كنيم .
خوب گوش كردن باعث مي شود از مسائل جاری درك صحيحي پيدا كنيم اين گونه است كه قادر مي شوم راهكارهاي عملي و هوشمندانه اي پيدا كنيم .
ما بايد به دنبال جايگاه واقعي خود باشيم تا جاي كس ديگري را اشغال نكنيم .
آنگاه بايد جايگاه خود را بپذيريم ...