2014-01-26، 09:48
- گاهی اوقات بخاطر تمرکز خیلی زیاد جهت برآورده کردن نیازها واحتیاجات گرو هی که به آن احساس
تعلق میکنم از حمایت وبشتیبانی وکمک به گروههای دیگر صرف نظر میکردم.
- بعضی از مواقع که فراموش میکردم جزئی از کل هستم تصمیماتی را که در گروه میگرفتم اصلا به نفع منافع
گروه ومشترک ما نبود و نقطه جنبه شخصی داشت.
- امکان دارد که خیلی اوقات (مخصوصا در اوایل ورود به برنامه)در جلسات اداری بدلیل خود محوری شدید
طوری صحبت کنیم که نظریه خودرا به کرسی بنشانیم وآزادی وآسایش خودمان رادر نظر بگیریم.
- شاید گاهی در جلسات بین افراد تازه وارد وبا بقیه معتادان با کسانیکه به عنوان رهجوی ما میباشند تبعیض
قائل می شویم که با این کار مهم نبود که برای گروه ما چه اتفاقی می افتد.
- بخاطرامیال درونی وغرایض شخصی که با اعضای گروههای دیگر داریم.ممکن است که گاهی گمنامی
آنها رابشکانیم و به خاطر بیندازیم وبااین کار به بقای انجمن خود لطمه وارد کنیم.
- فرق گذاشتن وبرتر دانستن بعضی از گروههای عضویت نسبت به بعضی از جلسات وگروههای
دیگر(گروههای باگرفته جدید وکوچک)در نحوه برگزاری جلسه محلات گله کردم.در مورد نفع شخصی خود
فکر کردن مثل صرف صبحانه ویادادن چای در جلسات.
تعلق میکنم از حمایت وبشتیبانی وکمک به گروههای دیگر صرف نظر میکردم.
- بعضی از مواقع که فراموش میکردم جزئی از کل هستم تصمیماتی را که در گروه میگرفتم اصلا به نفع منافع
گروه ومشترک ما نبود و نقطه جنبه شخصی داشت.
- امکان دارد که خیلی اوقات (مخصوصا در اوایل ورود به برنامه)در جلسات اداری بدلیل خود محوری شدید
طوری صحبت کنیم که نظریه خودرا به کرسی بنشانیم وآزادی وآسایش خودمان رادر نظر بگیریم.
- شاید گاهی در جلسات بین افراد تازه وارد وبا بقیه معتادان با کسانیکه به عنوان رهجوی ما میباشند تبعیض
قائل می شویم که با این کار مهم نبود که برای گروه ما چه اتفاقی می افتد.
- بخاطرامیال درونی وغرایض شخصی که با اعضای گروههای دیگر داریم.ممکن است که گاهی گمنامی
آنها رابشکانیم و به خاطر بیندازیم وبااین کار به بقای انجمن خود لطمه وارد کنیم.
- فرق گذاشتن وبرتر دانستن بعضی از گروههای عضویت نسبت به بعضی از جلسات وگروههای
دیگر(گروههای باگرفته جدید وکوچک)در نحوه برگزاری جلسه محلات گله کردم.در مورد نفع شخصی خود
فکر کردن مثل صرف صبحانه ویادادن چای در جلسات.