امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-بیست و دوم بهمن
22 بهمن
گاهي با افرادي در گروه رو به رو مي‌شويم كه بسيار شكرگزاري مي‌كنند و از چیزی شکایت نمی‌کنند. با رفتار متين و توأم با آرامش و رويي گشاده به ديگران خدمتگزاري مي‌كنند. ولي باطناً در زندگيشان با مشكلات اقتصادي و اجتماعي و عاطفي دست و پنجه نرم مي‌كنند. اين افراد بسيار جذاب و پرانرژي هستند. ايستادن در كنارشان و صحبت با آنها به ما انرژي مي‌دهد. به راستی آنها چگونه به اين جايگاه و آرامش رسيده‌اند؟ امروز الگوهاي مناسب و سالم زيادي روبه‌ رويم قرار دارند. مي‌توانم با انتخاب مناسب و كمك از خداوند من هم مثل اين دوستان پرصلابت و خونسرد، آرامش داشته باشم و يا با انتخاب اشتباه بيمارگونه هميشه حال بدي داشته باشم. وقتي از اين دوستان دليل موفقيت‌شان را مي‌پرسم، به اتفاق مي‌گويند ما با تسليم شدن و با وابستگي به خداوند و با اميد و عشق و ايمان به همنوعان خود خدمتگزاري مي‌كنیم. آيا از تجربه‌ی ديگران براي رسيدن به آرامش درونی سود خواهم برد؟ امروز مي‌آموزم تا با تسليم شدن به اراده‌ی خداوند و توكل کردن به او، مي‌توانم پايم را جاي پاي اين دوستان قرار دهم و به آرامش و منظور و هدف برنامه که سعادت من را می‌خواهند برسم. امروز از مشكلات روزمره‌ی دیگران و سرپرستی کردن آنها فاصله مي‌گيرم، تا لذت و شكوه آرامش در پناه خداوند را تجربه كنم!
من نتوانستم، ولي ما مي‌توانيم
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-بیست و دوم بهمن-روز به روز - توسط NASIB - 2014-01-30، 01:17

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-پانزدهم بهمن mahla 6 4,272 2015-02-04، 06:57
آخرین ارسال: sadaf
  فقط برای امروز-چهاردهم بهمن mahla 4 3,632 2015-02-03، 11:12
آخرین ارسال: سارا
  فقط برای امروز-ششم بهمن mahla 5 3,590 2015-01-26، 01:56
آخرین ارسال: ARSAM
  فقط برای امروز-چهارم بهمن mahla 5 4,239 2015-01-24، 01:05