امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-بیستم تیر
20 تیر
در ابتدا ، این نظریه که در جستجوی نقائص اخلاقی ، خطاها ، کوتاهی ها و صدماتی که وارد کرده ایم ، باشیم می توانست درست همانند معذرت خواهی کردن از دیگری برایم سخت باشد . و به همین دلیل تمرکز کردن بروی سه قدم اول در مدت زمان کافی برای توسعه و پیشرفت یک اساس معنوی قوی مهم میباشد . در این قدمهای اولیه در ابعاد گوناگون می پذیریم که عاجز هستیم _ مثلا در مقابل الکلیسم و بقیه مردم _ و می آموزیم که یک نیروی برتر ازما این چنین محدودیت هایی را ندارد . همچنین یاد میگیریم که خود و زندگیمان را در دستان این نیروی برتر قرار دهیم ما فشارها و سختی هایی که قادر به تحمل آنها نیستیم را رها می کنیم و با خودمان رفتاری مهربان تر و واقع بینانه تر پیدا میکنیم وقتی قدمهای بعدی را شروع میکنیم ، به رضایت و کمال بیشتری میرسیم پا در مسیری می گذاریم که دارای موهبت های بی اندازه ای است و تحت رهبری نیروی برتر به جلو گام بر میداریم و این مارا در راه بهبودیمان مقتدر تر می سازد .
یاد آوری امروز
در 3 قدم اول پایه و اساس برنامه ها ریخته میشود . مهم نیست من در این برنامه چه مدتی بوده ام ، اندکی درنگ و تامل خواهم کرد . تا با سلامت عقل این اصول و پایه را حس کنم . اکنون من تنها یک هدف دارم ، که می توانم به وضوح آنرا ببینم و با برنامه الانان و کار کردن در جریان آن به این هدف نزدیک می شوم _ این هدف (برنامه) راهی است به سوی ، بهبودی ، آسودگی و یک زندگی بهتر .
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
فقط برای امروز-بیستم تیر - توسط mahla - 2013-11-28، 02:15
RE: فقط برای امروزالانان-شهامت عوض شدن-20 تیر - توسط NASIB - 2014-02-02، 01:15

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیست ونهم تیر mahla 6 4,017 2015-07-20، 08:58
آخرین ارسال: ARSAM
  فقط برای امروز-هجدهم تیر mahla 4 3,753 2015-07-09، 07:14
  فقط برای امروز-هفدهم تیر ماه mahla 5 4,323 2015-07-08، 01:07