امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-پانزدهم آذر
15 آذر
بيشتر انسانها با نياز غريزي جور شدن با ديگران (وفق يافتن با ديگران) به دنيا مي آيند ميل شديد به تعلق داشتن و حفظ آرامش به ما كمك ميكند تا با ديگران ارتباط داشته و بخشي از اجتماع باشيم اين غريزه باعث بقاي تمدن هاي زيادي شده و هيچ آسيبي نمي رساند، مگر اينكه تعادل خود را از دست بدهم .(متعادل نباشم) وقتي كه نيازهاي فردي خود را ناديده بگيرم . منافع خود را بخاطر ديگران قرباني كنم . خشنود كردن ديگران مخرب است االانان به من كمك كرد تا با خود توافق پيدا كنم و اجازه دهم كه به احساساتن پاسخگو باشم آرزوها و خواسته هاي خود را در نظر گرفته و هميشه مراقب خويش باشم بهترين راه حفظ اين تعادل ، ايجاد عزت نفس در خودم مي باشد وقتي كه من با احترام و مهرباني با خود رفتار ميكنم بهتر قادر خواهم بود تا با ديگران ارتباط داشته باشم .
يادآوری امروز
من تمام احساسات و غرايز وجودم را كه به دليلي وجود دارند قبول ميكنم امروز به جاي تلاش جهت دور كردن اين غرايز ، براي پيدا كردن يك تعادل كوشش خواهم كرد . " اگر من به فكر خودم نباشم چه كسي به فكر من خواهد بود ؟ و اگر فقط به فكر خودم باشم من چه هستم ؟ و اگر اكنون اين گونه نيست _ پس چه موقع ؟
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-پانزدهم آذر-الانان - توسط NASIB - 2014-02-04، 12:50

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز+اندیشه امروز-بیست و ششم آذر mahla 7 5,164 2017-11-11، 11:21
آخرین ارسال: aligolpa
  فقط برای امروز+ اندیشه امروز-بیست وپنجم آذر mahla 5 3,430 2014-12-17، 01:14
آخرین ارسال: sadaf
  فقط برای امروز-چهارم آذر mahla 6 3,987 2014-11-25، 01:04
آخرین ارسال: sadaf
  فقط برای امروز-سوم آذر mehdiast 7 4,126 2014-11-25، 12:55