2014-07-12، 02:22
فقط برای امروز "ذره ای عیب جویی نخواهم کرد ،به دنبال عیب و ایراد در هیچ چیز (حتی خودم ) نمی گردم ،وسعی نمی کنم هیچکس جز خودم را تغییر و منظم کنم
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
|
پیامهای بهبودی بانیان
|
2014-07-12، 02:22
فقط برای امروز "ذره ای عیب جویی نخواهم کرد ،به دنبال عیب و ایراد در هیچ چیز (حتی خودم ) نمی گردم ،وسعی نمی کنم هیچکس جز خودم را تغییر و منظم کنم
2014-07-12، 10:47
تا زنده ای در برابر کسی که به خودت علاقه مندش کردی مسئولی... مسئولی در برابر اشکهایش، در برابر غمهایش، در برابر تنهاییش... اگر روزی فراموشش کردی دنیا به یادت خواهد آورد... گاهی باید نبخشید کسی را که بارها او را بخشیدی و نفهمید، تا این بار در آرزوی بخشش تو باشد! گاهی نباید صبر کرد باید رها کرد و رفت تا بدانند که اگر ماندي رفتن را بلد بوده اي! گاهی بر سر کارهایی که برای دیگران انجام میدهی باید منت گذاشت تا آنرا کم اهمیت ندانند! گاهی باید بد بود برای کسی که فرق خوب بودنت را نمی داند! و گاهی باید به آدمها از دست دادن را متذکر شد! آدمها همیشه نمی مانند یکجا در را باز میکنند و برای همیشه می روند... گاهی یک نفر با نفس هایش بانگاهش باکلامش با وجودش با بودنش.... بهشتی میسازد از این دنیا برایت که دیگر بدون او بهشت واقعی را هم نمیخواهی...
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم وتو سیاه سپاس شده توسط: sadaf ، NASIB ، jahan ، mohsen..yazd ، mahdis ، amirhosein ، سارا
2014-07-13، 12:40
ناتوانی در روابط مهمترین بخش بیماریم بوده است
تمرکز بر روی روابط بهترین بخش بهبودی من است
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
سپاس شده توسط: sadaf ، jahan ، mehdiast ، mohsen..yazd ، mahdis ، amirhosein ، سارا ، سما
همردانم
من و شما از جنس همیم خسته از روزهای اعتیاد خسته از حقارتها خسته از ناامیدی اما امید به اردوی ما برگشت اردویی که معتادان گمنام اسپانسر ان بود دست در دست هم مینهیم کبوتر مشویم اوج میگیریم و به روزهای سیاه گذشته میخندیم امیر ارادتمند شما
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
سپاس شده توسط: mehdiast ، mohammad ، sadaf ، mohsen..yazd ، mahdis ، amirhosein ، سارا
2014-07-16، 06:51
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺩﺭﻭﻥ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺭﺍ ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﻫﺴﺖ ﺑﭙﺬﯾﺮﯼ ،
ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺑﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻭ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺩﺭ ﺟﻬﺖ ﺑﻬﺒﻮﺩﯼ ﺁﻥ ﻗﺪﻡ ﺑﺮﺩﺍﺭﯼ
سپاس شده توسط: sadaf ، mehdiast ، NASIB ، mohsen..yazd ، mahdis ، amirhosein ، سارا ، سما
2014-07-17، 07:52
قشنگترین جمله
بیادتان مى آورم تا همیشه بدانید که زیباترین منش آدمى، محبت اوست پس؛ محبت کنید چه به دوست، چه به دشمن! که دوست را بزرگ کند و دشمن را دوست
هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر
سپاس شده توسط: sadaf ، NASIB ، mahdis ، amirhosein ، سما
2014-07-18، 10:21
مهم نیست کجا متولّد شدم
و چگونه و کجا زندگی کرده ام. مهم این است که در آنجا که بوده ام چگونه رفتاری داشته ام سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sadaf ، NASIB ، amirhosein ، سما
2014-07-23، 11:45
چنانچه به جلسات واقعی دسترسی دارید پیشنهاد میکنیم حتما در ان شرکت کنید چرا که همانطور که یک دوست واقعی از یک دوست اینترنتی کارایی بیشتری دارد به همان نسبت جلسات حضوری نقش بسیار پررنگتری در بهبودی دارد و ضمن لنکه با شرکت در جلسات حضوری به روز میشویم در اجتماع بودنو ارتباطات بهتر را تمرین میکنیم.یادمان باشد جلسه مجازی فقط یک مسکن موقت است و برای بهبودی وافعی باید مشکلمان ریشه یابی شود
امیر خدمتگذار بانیان بهبودی
سپاس شده توسط: sadaf ، amirhosein ، سما
2014-07-23، 01:28
پیش از آنکه بگذاری امروز نیز بگذرد به آن معنی و مفهوم پیروزی ببخش وبر زیبایی آن بیفزا .
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
رشد و بهبودی | NASIB | 34 | 20,845 |
2022-09-20، 11:52 آخرین ارسال: soni78 |
|
بهبودی ؟؟؟؟ | meshki | 55 | 29,940 |
2022-09-05، 09:07 آخرین ارسال: لابل |
|
بهبودی و لغزش | NASIB | 26 | 26,647 |
2022-09-01، 07:17 آخرین ارسال: داود |