2015-06-07، 06:07
درست بودن بسيار با ارزشتر از زرنگ بودن است.
|
ارزش قائل شدن.
|
2015-06-07، 06:07
درست بودن بسيار با ارزشتر از زرنگ بودن است. سپاس شده توسط: ARSAM ، mohsen..yazd ، Atlas ، .masoomeh.
سپاس شده توسط: sepahrad ، .masoomeh.
2015-06-19، 01:29
لحظه شفاف صبح که از لبان آفتاب بیرون می زند، بازی سرخوشانه گنجشک ها، خواب را از سر کاج ها می پراند ..! جوانه نورسته شور، بر سر شاخه های زندگی می روید و در زیر بارش نور، ویترین طبیعت ، خوش رنگ تر می نماید ..! و کلمه سحرانگیز «سلام»، چه قدرتی دارد برای تابش محبت !! حس کرده ای که بیانش ، چه خون گرمی در رگ صبح می دواند !؟ آخر، این رمز آغاز هر روز زندگی است که با نام موزون خالق مهربانش جان می گیرد ..! پس موج لطیفی بساز از واژه پرمهر «سلام» و در گوش تمام اهالی صبح زمزمه کن ... ********************************* سلاااااام روزتون زیبا ?
موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق
سپاس شده توسط: .masoomeh.
2015-06-20، 12:55
* زیبا بودن فراتر از آن است که چه تعداد پسر را مجذوب تماشای خود کنید، یا چه میزان آرایش داشته باشید. زیبا بودن این است که برای چه زندگی میکنید، و معنای شما چیست. زیبایی، قلب شما است و آنچه که باعث خاص شدن شما میگردد. زیبایی همان خصوصیات کوچکی است که هویت شما را تشکیل می دهد. زیبایی یعنی مبارزه با مشکلات و زندگی کردن صادقانه در مسیر فکر. زیبایی این است!
2015-06-21، 01:20
ارزش،وسیله ای است که میزان توانایی مان را در رسیدن به اهداف بالا می برد.
خدایا چه کسی تو رادراغوش گرفته که اینچنین ارامی؟ Д Ŧ Ŀ ã s
سپاس شده توسط: .masoomeh.
2015-06-21، 01:21
اگر میخواهید به بهترین نحو از زمانتان استفاده کنید باید بدانید که چه چیزی
برایتان بیشترین اهمیت و ارزش را دارد و تمام وقتتان را صرف آن کنید.
سپاس شده توسط: .masoomeh. ، sepahrad
2015-06-21، 01:26
کسانی که ارزش داشته های خود را می دانند و برای آن شکر می کنند قطعآ
در حفظ آنها موفق تر خواهند بود
سپاس شده توسط: مرسده ، .masoomeh. ، sepahrad
2016-01-04، 12:42
صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چيز در زمان خود رخ مي
دهد. حتي اگر باغبان، باغش را غرق آب كند، درختان خارج از فصل خود، ميوه نمي دهند به جاي اينكه سعي كنيد مرد موفقيت ها باشيد، سعي كنيد مرد ارزشها باشيد.
2016-06-28، 01:32
سالها خودم را با دیگران اشتباه میگرفتم...
اغلب سعی میکردم که انتظارت دیگران را برآورده کنم , گویا با این باور تربیت و بزرگ شده بودم, که اگر خودم را با محیط و دیگران سازگار کنم, بیشتر مورد محبت, توجه و عشق قرار میگیرم , فکر میکردم برای آنکه فرد خوب و آبروداری به نظر برسم, باید به طرز خاصی حرف بزنم, لباسهای خاصی بپوشم و رفتارهای خاصی را انجام دهم, تا دیگران از من خوششان بیاید , در واقع من تحت تاثیر تربیت, محیط و انسان های اطرافم, به این باور رسیده بودم که اگر خود واقعی ام باشم, هرگز از طرف جامعه و اطرافیانم پذیرفته نمیشوم , به مرور دانستم تنها ارزش واقعی من نسبت به دیگران در خود بودن است , من همانطور که هستم خوبم, و قابلیت و ویژگیهای خوب فراوانی دارم , اما این سبک و روش تربیت, و محیطی که در ان بزگ شده بودم, مانع از کشف و شکوفائی استعداد ذاتی و تواناییهای درونم شده بود , اکنون بر این باورم که بسیاری از ما جایگاه واقعی خود را پیدا نمیکنیم, و تمام جواهرات و استعدادهای ذاتی ما در اعماق درون مان مستور و پنهان میماند , بیشتر ما برای احساس تعلق و پذیرش اجتماعی, خودمان را به اشکال مختلف رنگ میکنیم, و با محیط سازگار میسازیم , ترس از طرد شدن و عدم پذیرش از طرف محیط و دیگران, مارا وادار میکند که عمر خود را برای اثبات اینکه افراد خوبی هستیم تباه کنیم , اما تقلید, پیروی و همرنگ شدن با اکثریت, و یا آنچه مورد پسند و دلخواه دیگران است, از ما انسانهای خوب و ارزشمندی نمیسازد , بلکه بیشتر مارا سرخورده, و افرادی که آنها نیز دقیقأ مانند ما خود واقعیشان نیستند را به سمت ما جذب میکند , ارزش واقعی ما در خود بودن, و سپس کشف و شکوفایی هویت واقعی مان است...!
موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق
|
|