2014-01-28، 07:02
آیا میدانیم که اعضای قدیم انجمن نیز معتاد در حال عذاب هستند و آیا سعی میکنیم همانطور که از آنها یاد می گیریم به آنها کمک کنم؟
|
6-آیا میدانیم که اعضای قدیم انجمن نیز معتاد در حال عذاب هستند و آیا سعی میکنیم همانطو
|
2014-01-28، 07:02
آیا میدانیم که اعضای قدیم انجمن نیز معتاد در حال عذاب هستند و آیا سعی میکنیم همانطور که از آنها یاد می گیریم به آنها کمک کنم؟
سپاس شده توسط: NASIB
2014-02-08، 04:03
اعضای قدیمی به دلیل آنکه از بیماری اعتیاد در عذاب بودند به جلسات آمده اند و فقط زودتر از من توانستند در مسیر قرار بگیرند و آنها هم به دلیل آنکه کمی زودتر از من وارد جلسات شده اند بهبودی کامل را بدست نیاورده اند و آنها هم برای تبادل تجربه وارد جلسات میشوند و محتاج به دریافت تجربه از دیگر اعضا هستد و گاهی هم شاید رفتاری از یک عضو قدیمی سر بزند که به چشم من خوش جلوه نکند ولی اگر من این را بپذیرم که او هم بیمار است باعث بر رنجش گرفتن من و خراب شدن دید من از کسانی که قدم کار کرده اند نمیشود. در جلسات برای پیام رسانی سن پاکی مطرح نیست
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم وتو سیاه سپاس شده توسط: najib.ho.3
2014-02-08، 06:46
ما هم اگه خوب بشيم که تمومه که ما هميشه در عذابيم بله متا سفانه بیماری ما همیشه هست
تالار گفتمان انجمن بانیان بهبودی
سپاس شده توسط: sadaf ، najib.ho.3 ، NASIB
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
4-آیا من سعی میکنم به یک تازه واردمحدودیت هایی که در انجمن وجود داردرا گوش زد کنم؟ م | mehdiast | 2 | 1,991 |
2014-02-08، 06:53 آخرین ارسال: meshki |
|
5-آیا تا به حال به خاطر اینکه یک عضو انجمن هستم از اعضای دیگر انتظار لطف و بخشش دارم؟ | mehdiast | 1 | 1,898 |
2014-02-08، 04:08 آخرین ارسال: GOMNAM |