5-آیا من در گروه خود سعی می کنم همیشه آرام کننده و آشتی دهنده باشم ویا تفرقه انداز؟
.
|
5-آیا من در گروه خود سعی می کنم همیشه آرام کننده و آشتی دهنده باشم ویا تفرقه انداز؟ و
|
5-آیا من در گروه خود سعی می کنم همیشه آرام کننده و آشتی دهنده باشم ویا تفرقه انداز؟ .
2013-11-11، 09:38
سعی می کنم اشتی دهنده باشم-گاهی از دیگر اعضا غیبت میکنم و دیگران را کنترل میکنم که همین امر باعث میشود از دیگران رنجش بگیرم و یا بعضی را شخصیت قرار دهم و اعضای گروه از دید اتحاد برای من خارج شوند
و از یک دید محدود به آنها بنگرم مفهوم این سوال این است که ما باید با همه اعضا با سلیقه و نژادهای مختلف یک جور برخورد کنیم و همیشه تعادل را برای ارتباط گذاشتن حفظ کنیم و نگذاریم بین اعضا تفرقه بیفتد
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم وتو سیاه سپاس شده توسط: sadaf
2014-01-14، 05:56
مشخص است که باید ارام کننده باشم مخصوصا وقتی سن پاکی بیشتری داشته باشم' سنتها برای ایراد گرفتن از خدمتگذاران نیست بلکه برای همکاری با انان است و برای دوستی بیشتر اعضا با هم' در سنت دهم هم به این موضوع اشاره شده است
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
2-آیا اختلاف نظر اعضای گروه بر سر راه اتحاد رساندن پیام در گروه شما قرار می گیرد؟ | mahla | 3 | 3,956 |
2015-01-08، 01:21 آخرین ارسال: sadaf |
|
3-آیا شمادر گروه خود در مورد اتحاد در انجمن مشارکت می کنید؟ | mahla | 3 | 3,595 |
2015-01-08، 01:09 آخرین ارسال: sadaf |
|
4-گروه ما به چه شکلی می تواند برای ارتقاء اتحاد و همینطور بهبودی شخصی اعضای خود تلاش | mahla | 2 | 3,045 |
2014-01-14، 05:53 آخرین ارسال: NASIB |