2014-01-28، 07:05
در مورد هریک از اصول روحانی سنت پنجم یک مثال بزنید!
درستی......
مسئولیت پذیری.....
اتحاد......
گمنامی......
|
در مورد هریک از اصول روحانی سنت پنجم یک مثال بزنید!
|
2014-01-28، 07:05
در مورد هریک از اصول روحانی سنت پنجم یک مثال بزنید! درستی...... مسئولیت پذیری..... اتحاد...... گمنامی...... سپاس شده توسط: NASIB
2014-02-14، 04:28
درستی-وفاداری درمورد درستی ویا همان وفاداری در سنت پنجم به این نتیجه میرسیم که تمام اصل های سنت های قبلی زمانی اجرایشان کامل میشود که من پیام امید و آزادی را به دیگران بدهم . زیرا تمام هدف ما پیام رسانی است و من باید نسبت به پیام که من به من رسیده و برای انتقال دادن آن به کسی که تمایل دارد وفادار باشم .
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم وتو سیاه
2014-02-14، 04:31
مسئولیت پذیری در مورد هدف اصلی که همان پیام رسانی است باید مسئولیت پذیر باشم و هیچگاه به حاشیه وارد نشویم و از هدف اصلی خودمان دور نشویم که مبادا دوست تازه واردی دچار سردر گمی نشود. یعنی اینکه ما هر کاری که میکنیم باید هدف اصلی ما در آن جریان داشته باشد .
2014-02-14، 04:35
اتحاد-وحدت اتحاد یکی از قویترین و کاربردیترین چیز و اصلی هست که ما در اختیار داریم و باید در سنت پنجم برای رساندن پیام و اجرای هدف اصلی باید به صورت متحد عمل نماییم تا پیام ما رسا تر باشد وباید همیشه براین باور باشیم که تمام اعضا هم پیام رسان هستند و هم پیام گیرنده. .
2014-02-14، 04:38
گمنامی رعایتاصل گمنامی در سنت پنجم بدین معنی است که ما برای رساندن پیام به شخصیت افراد رجوع نمیکنیم و هر کسی که تمایل به دریافت پیام را دارد باید پبام عشق و امید و آزادی را به او برسانیم و سعی کنیم مسائل خارجی از هدف اصلی بر پیام رساندن ما اثر نگذارد . .
من اون روز سفید می پوشم وتو سیاه |
|