2013-12-08، 01:35
خورش قليه ميگو
مواد اولیه :
ميگو 500 گرم
سبزي ( شنبليله، تره، جعفري و گشنيز) يك كيلوگرم
پيازداغ يك پيمانه
تمرهندي يك ليوان
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهيه:
قليه ماهي از غذاهاي بسيار پرطرفدار جنوبي است. به همين دليل تصميم گرفتم خورش قليه را به شما آموزش دهم. البته اين بار به جاي ماهي در اين خورش خوشمزه از ميگو استفاده ميكنم. شما هم حتما اين غذا را درست كنيد و از طعم دلچسب آن لذت ببريد. ابتدا سبزيهاي خردشده را سرخ كرده و با سه ليوان آب ميپزيم. سپس ميگوي پاك و شسته شده را با پياز داغ كمي تفت ميدهيم. نمك، فلفل و زردچوبه را به ميگو اضافه كرده و بعد در سبزي در حال پخت ميريزيم. در آخر تمرهندي آب كرده و بدون هسته را درون خورش ريخته و حرارت را كم ميكنيم تا جا بيفتد. ميتوانيد اين خورش خوشمزه و مقوي را با برنج سرو كنيد.
مواد اولیه :
ميگو 500 گرم
سبزي ( شنبليله، تره، جعفري و گشنيز) يك كيلوگرم
پيازداغ يك پيمانه
تمرهندي يك ليوان
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهيه:
قليه ماهي از غذاهاي بسيار پرطرفدار جنوبي است. به همين دليل تصميم گرفتم خورش قليه را به شما آموزش دهم. البته اين بار به جاي ماهي در اين خورش خوشمزه از ميگو استفاده ميكنم. شما هم حتما اين غذا را درست كنيد و از طعم دلچسب آن لذت ببريد. ابتدا سبزيهاي خردشده را سرخ كرده و با سه ليوان آب ميپزيم. سپس ميگوي پاك و شسته شده را با پياز داغ كمي تفت ميدهيم. نمك، فلفل و زردچوبه را به ميگو اضافه كرده و بعد در سبزي در حال پخت ميريزيم. در آخر تمرهندي آب كرده و بدون هسته را درون خورش ريخته و حرارت را كم ميكنيم تا جا بيفتد. ميتوانيد اين خورش خوشمزه و مقوي را با برنج سرو كنيد.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم