موضوعها: 112
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
اعتبار:
8
سلام مهرنازم یک هم وابسطه
وابستگی هم مثل بقیه بیماری ها به خلا روحی مربوط میشه بیماری من ۹۷ درصد آن روحی و ۳ درصد جسمی زمانی که از درون احساس خلا یا کمبود دارم وابسته به یکسری افراد، وسایل ، محیط ها میشم
موضوعها: 11
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
17
سلام marian هستم يه هموابسته
بله من عاجز هستم...عجز یعنی کاری رو می دونم نباید انجام بدم اما قدرت انجام ندادنش رو ندارم و ....مثلا من عاجزم از پذیرش هموابسته ام اونطور که هست و هنوز ذهنی کنترل میکنم ...... شاید دیگه سعی نکنم تغییرش بدم اما باز دنبال چرا هستم؟ چرا این کار رو نکرد یا چرا اینطوری برخورد کرد؟؟
عاجزم چون هیچ کاری ازم برنمیاد .....همه تلاشم رو کردم و با فکر و کله خودم کلی زورام رو زدم اما همه چیز فقط آشفته تر شده اینجاست که دیگه باید دستام رو ببرم بالا و بگم من تسلیمم
موضوعها: 1,453
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
432
سلام صدف هستم یک هموابسته
بله من در مورد وابستگیهام عاجز هستم در خیلی از موارد مي دانم که این عجز است و نباید انجام دهم اما به دلیل وابستگیهایم انجام می دهم
و همین جا از نیروی برترم کمک برای وابسته نبودن میخواهم
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
موضوعها: 2
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
35
بله من نسبت ب بیماری وابستگیم عاجز هستم.من نمی توانم کتترل را از سرم بیرون کنم,نمی تونم ترسهامو کنار بذارم.
موضوعها: 14
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
302
بيماري وابستگي قدرتش زياده و من به تنهايي در مقابلش عاچزم ...
به عجزم اقرار ميكنم و از انجمن و خداوند براي رهايي كمك ميخام ...
خدا را دوست دارم ....
*********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند ....
موضوعها: 673
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
456
عجز من مانع پذيرش خودم و ديگران بدانگونه كه هستند ميشود.
من عاجزم چون وابستگي هاي من در موارد گوناگون باعث عملكرد ناسالمم ميشود كه از جمله سعي در كنترل و تغيير اطرافيانم و .....
بله من در مقابل نقصهاي خودم عاجزم و از خداوند براي قرار گرفتن در مسير كمال استعانت ميطلبم.
خدایا چه کسی تو رادراغوش گرفته که اینچنین ارامی؟ Д Ŧ Ŀ ã s
موضوعها: 146
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
242
اره من واقعا عا جز ناتوانم نمیتونم کاری بکنم چیزی از دستم برنمیاد خداوند واصول برنامه میتونه به من کمک بکنه من دربرابرکنترل کردن دیگران وهمه چیز عاجز ناتوانم دربرابرتغییر دادن دیگران من خیلی زود به همه کس همه چیز وابسته میشم ونمیتونم کنترل کردن کنار بگزارم دست من نیست.
موضوعها: 21
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
307
خب بله عاجزم.عجز من به نسبت حضور من در برنامه پررنگتر ميشه هر چي من درد بکشم تسليم من عميقتر ميشه و به جاي ميرسم که قبل از اينکه وابسته بشم به عاقبت ان فکر ميکنم اين تواناي با فعال بودن من در برنامه ميسر ميشه من هم در مقابل احساسات ديگران عاجزم وهم در مقابل احساس خودم.
[font]موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق[/font]