2014-05-31، 10:20
فهمیدن احساس من
کار سختی نیست . . .
پاسخ به آن است که از هر کسی بر نمی آید !!!
کار سختی نیست . . .
پاسخ به آن است که از هر کسی بر نمی آید !!!
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
|
دل نوشته
|
2014-05-31، 10:20
فهمیدن احساس من
کار سختی نیست . . . پاسخ به آن است که از هر کسی بر نمی آید !!!
سپاس شده توسط: NASIB ، shakiba ، mohsen..yazd
2014-06-01، 09:01
بی شک
کـــســـی که ســلــول انــفـــرادی را ســاخــت مـــی دانــســـت ســـخــت تــــریــن کـــار انـــســـان تحمل خودش است...
هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر
2014-06-22، 11:45
سرد است …
نیمکتی تنها در پارک نشسته است من تنها بر نیمکت و تو تنها در من … میبینی ؟ چه در همیم و تنها ؟
سپاس شده توسط: shakiba ، Arghavan ، mohsen..yazd ، هادی ، NASIB
2014-09-03، 03:57
كمي عوض شدم ....
ديريست از خدا حافظي ها غمگين نميشوم .... به كسي تكيه نميكنم .... از كسي انتظار محبت و تشكر و قدر داني ندارم ، اگر كارم درست بود ، بوسه ميزنم بر دستانم .... سر به زانوهايم ميگذارم و سنگ صبور خودم ميشوم .... گاهي براي خوشحالي خودم هديه ميخرم .... با خودم به گردش ميروم و ساعتها ححرف ميزنم ، در دنياي خودم به نتيجه ميرسم ... دنياي من خيلي زيباست و ديگر اجازه نميدهم به كسي ... كسي حق ورود ندارد ......جز خودم خدا را دوست دارم .... *********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند ....
2014-09-03، 04:49
بخشش کنید " اما نگذارید از شما سوء استفاده شود
عشق بورزید" اما نگذارید با قلبتان بد رفتاری شود . اعتمادکنیند" اما ساده و زود باور نباشد حرف دیگران رابشنوید " اما صدای خودتان را از دست ندهید
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
2014-09-03، 06:11
ﮐﻮﭼﮏ ﺗﺮ ﮐﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﻓﮑﺮ ﻣﻲ ﮐﺮﺩﻡ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺍﺷﮏ ﺧﺪﺍﺳﺖ ﻭﻟﻲ ﻣﮕﺮ ﺧﺪﺍ ﻫﻢ ﮔﺮﻳﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﭼﺮﺍ ﺑﺎﻳﺪ ﺩﻝ ﺧﺪﺍ ﺑﮕﻴﺮﻩ!!!! ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺯﻳﺮ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻧﻢ ... ﺗﺎ ﺑﻮﻱ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺣﺲ ﮐﻨﻢ ﺍﺷﮏ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺭ ﯾﮏ ﮐﺎﺳﻪ ﺟﻤﻊ ﮐﻨﻢ ﺗﺎ ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﺩﻟﻢ ﮔﺮﻓﺖ ﮐﻤﻲ ﺑﻨﻮﺷﻢ ﺗﺎ ﭘﺎﮎ ﻭ ﺁﺳﻤﺎﻧﯽ ﺷﻮﻡ!!! ﺁﺳﻤﺎﻥ ﮐﻪ ﺧﺎﮐﺴﺘﺮﯼ ﻣﯽ ﺷﺪ ﺩﻝ ﻣﻨﻢ ﺍﺑﺮﯼ ﻣﯽ ﺷﺪ ﺣﺲ ﻣﻴﮑﺮﻡ ﮐﻪ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺩﻝ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺷﮑﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﻳﺎ ﺍﺯ ﻳﺎﺩ ﺧﺪﺍ ﻏﺎﻓﻞ ﺷﺪﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻣﯽ ﮔﻔﺘﻨﺪ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ ﻭﻟﻲ ﺣﺲ ﮐﻮﺩﮐﺎﻧﻪﺀ ﻣﻦ ﻣﯽ ﮔﻔﺖ: ﺧﺪﺍ ﺩﻟﺶ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﮔﺮﻓﺘﻪ
موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق
2014-09-03، 10:45
اگر بودنتون به زندگی یک نفر معنی می ده
پس با رفتنتون زندگیش را بی معنی نکنین...
2014-10-02، 07:57
خاطرم از تبسم سرد مردم این زمانه بیزار است ازخودم ازشما ازاین دنیا با همین یک بهانه بیزار است دوست دارم که زود پر بکشد روحم از جسم خاکیم اما
چه کنم خاطر مکدرم از جو غسالخانه بیزار است.
موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق
2014-10-14، 04:21
هر چه میخواهد دل تنگت ، ســــــــــــــاکت کسی درک نخواهد کـــرد… .
پروردگارا ! از حمایت بیکرانت بی نهایت سپاسگزارم !!
|
|