2014-09-09، 12:25
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
|
عشق
|
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، Arghavan ، NASIB ، shakiba ، yalda
2014-09-10، 08:53
ﻋﺸﻖ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺟﻨﮓ ﺍﺳﺖ ...... ﺁﺳﺎﻥ ﺷﺮﻭﻉ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ .......
ﺳﺨﺖ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﻣﯽ ﯾﺎﺑﺪ ......... ﻭ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﻧﺶ ﻣﺤﺎﻝ ﺍﺳﺖ،
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
سپاس شده توسط: sadaf ، mohsen..yazd ، NASIB ، shakiba ، yalda
2014-09-12، 02:27
درست ترين شكل عشق آن است كه شما :
چگونه با يك فرد رفتار ميكنيد ، نه اينكه درباره ي او چه احساسي داريد . "استيو هال" خدا را دوست دارم .... *********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند ....
2014-09-14، 01:42
من نه سکوت میکنم نه فال عشق از برم
فقط به تو خیره شدم ، من از تو هم ساده ترم تو خوب میفهمی مرا وقتی پر از بهانه ام ببین برای ماندنت چقدر عاشقانه ام
هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر
2014-09-15، 02:44
كسی كه با نیروی تمام دوست دارد و با قدرت كامل عشق می ورزد،
می فهمد كه اگر لازم باشد باید خود را تازگی مجدد بخشد و دم به دم خویش را نو و نوتر نماید .آندره موروا
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
سپاس شده توسط: sadaf ، محمد.-. ، mohsen..yazd ، NASIB ، yalda
2014-10-02، 07:33
دلا....... بی نیاز از هر تعلق بودم اما , پیش عشق داده ام ازکف در آخر , اختیار خویشتن ظاهرم خندان , اما باطنم در جستجوست مانده ام حیران و سرگردان به کار خویشتن
قلب عاشق را به آرامی تسلی می دهم
دم به دم با گریه های رازدار خویشتن
موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق
سپاس شده توسط: sadaf ، Arghavan ، mohsen..yazd ، yalda ، NASIB
2014-10-02، 11:08
عشق آيينه است ...
رابطه حقيقي ، آينه اي است كه در آن دو عاشق ، هر يك چهره ي معشوق را مي بيند ، و به خدا ميرسند . عشق ، راهي به سوي خداست ....عشق خدا از ميان بندگانش ميگذره !!... خدا را دوست دارم .... *********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند .... سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sadaf ، yalda ، NASIB
2014-10-03، 09:39
عشق يه اتفاق است نه انتخاب !
اگر انتخاب باشد، با يك اتفاق از بين مي رود ! سپاس شده توسط: NASIB ، mohsen..yazd ، sadaf ، Arghavan
2014-10-03، 10:24
به سرم اگر شلیک کنند ،جای خون ،فکر تو میپاشد به دیوار
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، Arghavan ، sadaf
|
|