2014-10-01، 02:42
فاصله بین مشکل و حل آن
یک زانو زدن است،
اما نه در برابر مشکل
بلکه در برابر خدا…
یک زانو زدن است،
اما نه در برابر مشکل
بلکه در برابر خدا…
|
یه چیز به خدا بگو..........
|
|
2014-10-01، 02:42
فاصله بین مشکل و حل آن
یک زانو زدن است، اما نه در برابر مشکل بلکه در برابر خدا… سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sadaf ، NASIB ، mehdiast ، shila
2014-10-13، 08:55
بنده ای به خدا گفت: اگر سرنوشت مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: شاید نوشته باشم هر چه دعا کند...!!!
موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق
2014-10-15، 01:28
خدایا ! کمکم کن. پیمانی را که در طوفان با تو بستم در آرامش فراموش نکنم ... آمین
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، NASIB ، mehdiast ، shila
2014-10-15، 01:29
خدایا لذت بندگی ات را از من نگیر. خدایا - ظرف وجودمان را چنان از حضور خودت سرشار کن که جایی برای غیر نماند.
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، NASIB ، mehdiast ، shila
2014-10-16، 05:35
سپاس شده توسط: Arghavan ، NASIB ، mohsen..yazd ، mehdiast ، shila
2014-10-16، 08:30
خدایـــــــــــــا ...! اگه یه روز فراموش کردم خدای ِ بزرگـــــــــــــی دارم ... تو فرامـــــــــــــوش نکن که بنده کوچیکـــــــــــــی داری ... با نوازشی و یا شاید تلنگری آرام وجودت را ،همراهیت را ، مهربانی و بزرگی ات را برایم یاداوری کن.....
سپاس شده توسط: sadaf ، NASIB ، mohsen..yazd ، mehdiast ، shila
2014-10-17، 10:00
بر خاکی نشسته بودم ؛ که خدا آمد و کنارم نشست ! گفت : مگر کودک شده ای !؟ که با خاک بازی میکنی ! گفتم : نه ! ولی . . . از بازی آدمهایت خسته شده ام ! . . . همان هایی که حس می کنند هنوز خاکم ! . . . و روح تو در من دَمیده نشده ! . . . من با این خاک بازی میکنم ، تا آدمهایت را بازی ندهم ! خدا خندید ! . . .
پرسیدم خدایا ؛ چرا از آتش نیستم !؟ تا هرکه قصد بازی داشت را بسوزانم !خدا امّـا ساکت بود ! گویا از من دلخور شده بود ! گفت :تو را از خاک آفریدم تا بسازی ! . . . نه بسوزانی ! . . .تو را از خاک ازعنصری برتر ساختم . . .از خاک ساختم که با آب گـِل شوی و زندگی ببخشی . . .از خاک که اگر آتشت بزنن ! . . . بازهم زندگی میکنی و پخته تر میشوی . . .باخاک ساختمت تا همراه باد برقصی . . .تو را ازخاک ساختم تا اگر هزار بار آتش و آب و باد تو را بازی داد ! . . . تو برخیزی ! . . . سر برآوری ! . . . در قلبت دانهٔ عشق بکاری ! . . . و رشد دهی و از میوهٔ شیرینش لذت ببری ! . . .تو از خاکی ! . . . پس به خاکی بودنت ببال . . . و من هیچ نداشتم ! برای گفتن به خدا ! . .
2014-10-18، 07:42
(((( خدایا ))))) وقتی تو پشتمی... مهم نیست - - - - کیا - - - - جلوم هستن!!!
سپاس شده توسط: NASIB ، sadaf ، mohsen..yazd ، mehdiast ، shila
2014-10-31، 02:58
خدایا ! خدایا !گهواره ام را تاب بده این روزها ناآرام شده ام بوسه بارانم کن و تبسمی از سر شوق ... پیشانی دنیا بلند است !!! موهایم را بباف که دلم برای دستانت تنگ است آه خدایا .... تاب بده گهواره ام ٬ زمین را آرام و قرار ندارم تاب بده گهواره ام را آرامم کن ....!!!!
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، mehdiast ، NASIB ، shila
| |
|