امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیامهای بهبودی بانیان
(ان ای)کشتی نجاتی است که در میان دریای تلخ تنهایی ، ناامیدی،هرج ومرج ونابودی، در حرکت است. 
پاسخ
اگر می خواهید به شخصی پیام دهید به این فکر کنید که روز اول به خود شما به چه نحوی این پیام داده شد !
پاسخ
آنان که روزي به خماري ما مي خنديدند بگذار در خماري بمانند که اين سرمستي از کجاست 
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ
اقرار به ندانستن و نفهميدن يعني در اوج آموزش پذيري ايستادن 
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ
در بهبودي وقتي هيج چيز کار نمي کند ، خدا را امتحان کن او قادر است کارهايي را به انجام برساند که تو از فکر کردن به آنها عاجزي 
پاسخ
ترس ، شهوت ، رنجش ، سه قدرت نابودکننده هستند که در خصوصا پاکيهاي بالا مي توانند ما را به سمت مصرف مجدد مواد مخدر بکشانند . 
پاسخ
هنگاميکه معتاد بودم خودخواهي ، خودپسندي ، خودبزرگ بيني ، خودمحوري ، خود مشغولي ، خود کم بيني و .... و بسياري خودهاي ديگر زندگيم را احاطه کرده بود ، امروز در بهبودي مجاز هستم فقط از يک خود استفاده کنم  
" خودشناسي " 
پاسخ
[تصویر:  fun83_www.jahaniha.com_6.jpg]
[img]images/smilies/heart.gif[/img]هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر[img]images/smilies/heart.gif[/img]
پاسخ
[تصویر:  0.853897001362754032_parsnaz_ir.jpg]
[img]images/smilies/heart.gif[/img]هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر[img]images/smilies/heart.gif[/img]
پاسخ
تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش
خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید . . .
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  رشد و بهبودی NASIB 34 22,918 2022-09-20، 11:52
آخرین ارسال: soni78
  بهبودی ؟؟؟؟ meshki 55 33,477 2022-09-05، 09:07
آخرین ارسال: لابل
  بهبودی و لغزش NASIB 26 28,598 2022-09-01، 07:17
آخرین ارسال: داود

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان