2014-12-08، 09:47
تــو شدی خـــاطره ســـاز
من شدم خــــاطره باز
|
دلنوشته
|
2014-12-08، 09:47
تــو شدی خـــاطره ســـاز من شدم خــــاطره باز
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sadaf ، NASIB ، Rzh ، sepahrad
2014-12-09، 11:08
به خودم می بالم که در این عصر یخی
همسری دارم که دلش آینه ی خورشید است
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sadaf ، Rzh ، sepahrad
2014-12-10، 03:29
دستای من سرده یعنی که من تنهام
یعنی ازت دورم , یعنی تو رو میخوام … . سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sadaf ، sepahrad ، NASIB
2014-12-10، 03:30
زنها مثل سکوت هستند… با کوچکترین حرفی میشکنند…!
مًردها مثل « باران بهاری » هستند. هیچوقت نمیدانید کی می آیند، چقدر ادامه دارد و کی قطع میشود…!
2014-12-10، 06:36
به آنهائى که دوستشان دارید بی بهانه بگوئيد :"دوستت دارم."بگوئيد: در این دنیای شلوغ سنجاقشان کرده اید به دلتان.بگوئيد: گاهی فرصت با هم بودنمان کوتاهتر از عمر شکوفه هاست.بگوئيد: بودن ها را قدر بدانيم، نبودن ها همين نزديكى است...!
موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق
2014-12-12، 05:54
هرگاه از دردهایم گفتم دیگذان فراموش کردن دردهایشان را، هر گاه از گذشته ام گفتم دیگران قدر دانستن لحظه لحظه شان را، هرگاه ازمشکلاتم گفتم دیگران سکوت کردن ودعاکردن مرا وهرگاه از وجود خداوندگفتم دیگران فهمیدن که خدا چه قدر دوست داردمرا...
سپاس شده توسط: NASIB ، mohsen..yazd ، sadaf ، Atlas ، Rzh
2014-12-12، 11:37
پاییز رو به پایان است
و من... برای لحظه ای همقدم شدن با تو دلم تنگم ... همقدم شدن با تو در یک عصر بارانی ! هم کلام شدن باتو بر روی نیمکت های پارک... من دلم برای صدای خش خش برگ ها تنگ است من دلم برای تو دل تنگ است....
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
2014-12-14، 07:45
ﻣﻦ ﯾﺎﺩ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﻡ " ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺩﻟﯿﻞ ﻧﻤﯽ ﺧﻮﺍﻫﺪ ... " ﻭﻟﯽ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﻢ ﭼﺮﺍ ... ﺧﯿﻠﯽ ﻫﺎ ... ﻭ ﺣﺘﯽ ﺧﯿﻠﯽ ﻫﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮ ... ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ :
... ... " ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯ ﻫﺎ ...
ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺩﻟﯿﻞ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﺪ ... " ﻭ ﭘﺸﺖ ﯾﮏ ﺳﻼﻡ ﻭ ﻟﺒﺨﻨﺪﯼ ﺳﺎﺩﻩ ... ﺩﻧﺒﺎﻝ ﯾﮏ ﺳﻼﻡ ﻭ ﻟﺒﺨﻨﺪﯼ ﭘﯿﭽﯿﺪﻩ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﮔﻮﺩﺍﻟﯽ ﺍﺯ ﺗﻌﻔﻦ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﻧﺪ ... ﺍﻣﺎ ﻣﻦ " ﺳﻼﻡ " ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻢ ... ﻭ " ﻟﺒﺨﻨﺪ " ﻣﯽ ﺯﻧﻢ ... ﻭ ﻗﺴﻢ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﻡ ... ﻭ ﻣﯽ ﺩﺍﻧﻢ ... " ﻋﺸﻖ " ﻫﻤﯿﻦ ﺍﺳﺖ ... ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺳﺎﺩﮔﯽ اوس
سپاس شده توسط: sadaf ، Atlas ، mohsen..yazd ، NASIB ، Rzh ، .masoomeh.
2014-12-15، 02:13
اگر زندگانی برای باور كردن و دوست داشتن است ... من مدتها باور كرده ام و دوست داشته ام..... مدت ها راست گفته ام و دروغ شنیده ام ...
. . . . حال بس است.
خدایا چه کسی تو رادراغوش گرفته که اینچنین ارامی؟ Д Ŧ Ŀ ã s
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sepahrad ، NASIB ، sadaf ، Rzh ، .masoomeh. ، مرسده
2014-12-16، 01:13
گاهی با یک قطره ، لیوانی لبریز می شود گاهی با یک کلام ، قلبی آسوده و آرام می گیرد گاهی با یک کلمه ، یک انسان نابود می شود گاهی با یک بی مهری ، دلی می شکند مواظب بعضی یک ها باشیم ! در حالی که ناچیزند ، همه چیزند.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
سپاس شده توسط: Atlas ، mohsen..yazd ، Rzh ، مرسده
|
|