امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تراز رنجش SA
[table][tr][td]   دلیل رنجش-چه اتفاقی اوفتاده است که بر خلاف خواست و تمایل من بوده است[/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td]   فکر میکنم در این اتفاق به کدام یک از قسمتهای زیر اسیب خورد[/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td]   جایگاه من نزد طرف مقابل[/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td]   جایگاه من نزد دیگران[table][tr][td]   جایگاه من نزد خودم[/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td]    ایا بعد از رنجش ترس هم سراغم امد -اگر امد بابت چی[/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]    ایا بعد از این رنجش یا ترس تمایل به برقراری رابطه جنسی در من به وجود امد[table][tr][td]    ایا این رابطه صورت گرفت یا در حال صورت گرفتن است[/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td]    در ین رنجش من چه نقشی را بازی کردم[/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]   حاضر هستم در صورتی که قسمتی را اشتباه کرده ام پیدا کرده و هم اکنون بنویسم با صداقت شدید[table][tr][td]    در نقش خود قسمتی را که به اشتباه بازی کرده ام نشات گرفته از چه نقصی است[/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td]      میتوانستم به جای قسمت اشتباه نقش خود چه نقش صحیحی را بازی کنم[/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]    با برسی کام یک از گزینه های زیر می توانم از این رنجش رها شوم[table][tr][td]    صداقت برای روبرو شدن با نقش خودم و نواقصش به دور از نظر گرفتن نقش دیگران[table][tr][td]    بی ملاحظگی از طرف من در رویارویی با دیگران[/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td]    سهم خودت را پیدا کن تا ارام شوی[/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][/table][/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][/table][/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]
پاسخ
تراز رنجش اس ای - تراز رنجش اس ای
تراز رنجش اس ای SA

دلیل رنجش :

1- چه اتفاقی افتاده است که بر خلاف خواست و تمایل من بوده است ؟

2- فکر میکنم در این اتفاق به کدام یک از قسمتهای زیر آسیب خورد ؟

3- جایگاه من نزد طرف مقابل

4- جایگاه من نزد دیگران   جایگاه من نزد خودم

5-  آیا بعد از رنجش ترس هم سراغم آمد؟ -اگر آمد بابت چی ؟

6- آیا بعد از این رنجش یا ترس تمایل به برقراری رابطه جنسی در من به وجود آمد ؟   

7- آیا این رابطه صورت گرفت یا در حال صورت گرفتن است ؟

8- در ین رنجش من چه نقشی را بازی کردم ؟

9- حاضر هستم در صورتی که قسمتی را اشتباه کرده ام پیدا کرده و هم اکنون بنویسم با صداقت شدید ؟

10- در نقش خود قسمتی را که به اشتباه بازی کرده ام نشات گرفته از چه نقصی است ؟

11- میتوانستم به جای قسمت اشتباه نقش خود چه نقش صحیحی را بازی کنم ؟

12- با بررسی کدام یک از گزینه های زیر می توانم از این رنجش رها شوم ؟

13- صداقت برای روبرو شدن با نقش خودم و نواقصم به دور از در نظر گرفتن نقش دیگران 

14- بی ملاحظگی از طرف من در رویارویی با دیگران

15- سهم خودت را پیدا کن تا آرام شوی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان