امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
30· چگونه برای سپردن ، عمل می کنم ؟ آیا از لغات خاصی بطور منظم استفاده می کنم ؟ آن
· چگونه برای سپردن ، عمل می کنم ؟ آیا از لغات خاصی بطور منظم استفاده می کنم ؟ آنها چه هستند ؟
پاسخ
مقمولا چند جمله و عبارت در قالب دعا گاهی مواقع کاری کن کمک کن که مثل پر در دستانت باشم وگاهی که در مخمصه گیر می کنم به خود می گویم ارام باش خدا هست
تالار گفتمان انجمن بانیان بهبودی
پاسخ
چون در لحظه زندگی می کنیم پس باید زندگی را لحظه به لحظه به خدا بسپاریم ذهنم آماده سپردن به خداوند عادت داشته باشد وبدانیم خداوند همیشه همراه ماست .سپردن درکی عمیق نیاز دارد .اعتماد به خدا وانجام سهم خودم وکنار رفتن از سر راه خداوند به اندازه باورم جواب می دهد خداوند را آگاهانه بشناسم
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
پاسخ
من بیشتر از جمله دعای قدم سون ان ای استفاده میکنم:پروردگار اراده و زندگیم را به تو میسپارم مرا در بهبودیم راهنمایی کن و نشانم بده که چطور زندگی کنم. بسیاری اوقات میسپارم و پس میگیرم اما میدانم برنامه ان ای تکرار و تکرار است
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ
30-زمانیکه دربهبودیم عملکرددرستی داشته باشم تمایل قشنگی هم پیدامیکنم ودراین سپردن ثابت قدم میشوم صادقانه وباعشق وبدون واسطه وباایمان واعتماد وازصمیم قلبم میسپارم وبه هیچ عنوان سپردنم راشرطی نمیکنم دریچه قلب وافکارم راباکمک خودش بازنگه میدارم وموانع اعتمادکردن وسپردن راازسرراه برمیدارم با دعاومراقبه وشکرگزاری وبادعای قدم سوم که روزی چندمرتبه آنراتکرارمیکنم وباداشتن برنامه ریزی روزانه باتکراروتمرین خودسپردن باداشتن استقامت وصبربیشتر واگرشکستی دیدم ناامیدنشوم ودست برداشتن از خودرایی وخودمحوری باتابع اصول بودن وازخودخداوندطلب حمایت کردن بامشورت کردن واقدام وعمل درراستای سپردنم وازهمه مهمتر باگفتن جملات: خدایاکمکم کن خدایاخودموسپردم بخودت پروردگارامارادریاب وبااعتمادقلبی ویاشجاعت تمام میسپارم?
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  39· آیا هیچ بهانه و دستاویزی برای تصمیم گرفتن جهت واگذاری و سپردن اراده و زندگی خو mehdiast 4 20,395 2021-12-17، 08:03
آخرین ارسال: داود
  41· چگونه تسلیم در قدم یک به من در قدم سوم کمک می کند ؟ mehdiast 6 17,770 2020-11-08، 12:51
آخرین ارسال: amirjavadi
  35· چگونه امید ، ایمان و اعتقاد در زندگی من تبدیل به نیروهای مثبت گردیده اند ؟ mehdiast 3 12,975 2020-11-08، 12:44
  32· قدم سوم چگونه به من کمک می کند تا اصل تسلیم که در قدم یک ودو تمرین کرده ام را mehdiast 5 24,031 2020-11-08، 12:40
  33· تاکنون به چه راه هایی تمایل خود برای بهبودی را نشان داده ام ؟ mehdiast 2 10,930 2020-11-08، 12:36

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان