2015-02-04، 02:24
خدایا چه کسی تو رادراغوش گرفته که اینچنین ارامی؟ Д Ŧ Ŀ ã s
|
حقيقت نوشت...
|
2015-02-04، 03:30
در یک نگاه چه چیزی نهفته است؟
ان نگاه معرف شخصیت من است! باورش سخت است نه؟ تا به حال کسی را در حال نگاه دزدکی شهوت الود گیر انداخته ای؟ اری ان نگاه شخصیت من است مرگ من در ان نگاه است...... به جای نگاه کردن شهوت الود دعا میکنم که: خدایا حال که تسلیم تو شده ام مرا از اسارت نفس رهایم کن چرا که شهوت نیز روی دیگر اعتیاد است و حتی به نظر من بیشتر از مواد مخدر میتواند مشکل ساز باشد برای کسی که ارزویش رشد و نمو روحانی است این نگاه مانعی بر سر ارتباط اگاهانه با خداوند است اگر در اتش اعتیاد دنیای امروز من وتو همدردم نمیسوزیم ،خداوند به ما دید ابراهیمی داشته است حال که خدا اینگونه مرا نگاه میکند،چرا من مواظب نگاه خود نباشم
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
2015-02-04، 05:03
ميگويند : زندگيت را پاي يک نفر نگذار
کاش مي دانستند که يک نفر نيستي تو يک دنيايي !!!!!!!!!!
2015-02-04، 10:50
به خاطر داشته باش که عشقهای سترگ و دستاوردهای عظیم، به خطر کردنها و ریسکهای
بزرگ محتاجاند.
سپاس شده توسط: مرسده ، shakiba ، Rzh ، mohsen..yazd ، sadaf
2015-02-04، 10:55
به خاطر داشته باش دست نیافتن به آنچه میجویی، گاه اقبالی بزرگ است.
سپاس شده توسط: مرسده ، shakiba ، Rzh ، mohsen..yazd ، sadaf
2015-02-04، 11:56
ی کاش روزی می رسید که بارون همون طور که زمین رو از همه الودگی هاپاک میکنه .....................می تونست قلب ها رو از همهغم ها پاک کنه...................ای کاش...................
2015-02-05، 12:12
نمـیــבانـے،
چه בرבے בارב ! وقـتـے ... פـالـم ... בر واژه هـا هـم نـمے گنجـב …! سپاس شده توسط: Rzh ، mohsen..yazd ، sadaf ، Atlas ، shila
2015-02-05، 12:14
میشه تنهایی بازی کرد میشه تنهایی خندید میشه تنهایی سفر کرد ولی خدایی خیلی سخته تنهایی تنهایی را تحمل کرد …! کنج اتاق
ھمبستر دیوارم کاش یکی مچم را بگیرد عادت بدیست تنھایی
2015-02-06، 12:57
در جامعه ای زندگى میکنم که :
بسیاری از مردمانش با یک ” استخاره ” هدف تعیین میکنند ! و با یک ” عطسه ” از هدف خود دست میکشند !!
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
حقيقت هاي از زندگي | Atlas | 48 | 14,493 |
2015-10-26، 07:04 آخرین ارسال: Atlas |