2015-02-15، 06:20
سکوت و صبوریم را
به حساب ضعف و بی کسی ام نگذار !
دلم به چیز هایی پایبند است که تو یادت نمی آید !
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
|
دلنوشته
|
2015-02-15، 06:20
سکوت و صبوریم را به حساب ضعف و بی کسی ام نگذار ! دلم به چیز هایی پایبند است که تو یادت نمی آید !
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، NASIB ، Rzh
2015-02-15، 06:25
چه زخم هایی بردلم خورد؛ تا یــــاد گرفـــتم… که هیــچ نـــــوازشی، بـــــــــی درد نیست . . .
2015-02-15، 06:26
خیالت راحــتـــــ . . . شکسـ ــــته ها نفرین هم بکـ ــنند ، گیرا نیسـ ــت …! نـــفرین ، ته ِ دل می خـ ــواهد دلِ شکسـ ــته هـ ـــم که دیگر ســــر و ته ندارد . . .
2015-02-15، 06:52
شـــاید برایت عجیب ســت این همه آرامشـــم ! خــودمـــانی بگویــم ؛ … به آخر که برسی ، دیگر فقط نـــگاه میکنــی . . .
2015-02-16، 12:42
کمـــی بــرمـن بتـــاب … روزهــــای ســردیســـت … و دوســـت داشـــتنت دارد در مــن یــخ میــزند !
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، Rzh ، NASIB
2015-02-16، 06:58
کــــاش جایــــی برویــــم …! تابلویــــی داشـتــــه باشـــــد .. کــــه رویــــش خـــــدا نـوشتــــه باشـــد : پــــــایــــــان تمــــــــام دلتنگـــی هــــــا …………!
سپاس شده توسط: sepahrad ، mohsen..yazd ، Arghavan ، Rzh ، NASIB
2015-02-16، 07:37
دلم يخ ميزند گاهي ، در اين سرماي تنهايي ...
شبم قنديل مي بندد از اين يخ هاي تنهايي .... قلم آهسته مي راند بر اين خط بلند و طولاني ... اما .... گمانم ياد ميگيرد زمن انشاي تنهايي ....!! خدا را دوست دارم .... *********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند ....
2015-02-17، 12:37
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، Arghavan ، Rzh ، Atlas ، NASIB
2015-02-18، 12:33
دیـــروز ، همیـــن حوالـــیزلـــزله ای آمــد…حـالا همـه حـالـمــ را می پـرسند !!!بـی خـبـر از اینـ ـکـه ” مــن”بـه ایـن لـرزیـدنـهـاسالهـاسـتــ کـه عـادتـــ کـرده امـــ…بـه لـرزشـهای شـدید شـانه هایـمــــو تـرکــــهای عمــیــق قــلــبــمـــ…امـّـا هنـوز ” خـــوبــم !!! “
|
|