2015-02-22، 12:34
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
|
دلنوشته
|
2015-02-22، 12:34
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، NASIB ، Rzh
2015-02-23، 12:49
ایســــــتــــاده ام … بگـــذار ســـرنوشـــت راهـــش را بـــرود … ! مـــن ، همیــن جا ، کنار قـــول هـایت ، درســــت روبــروی دوســـت داشتـــنت و در عمــــق نبـــودنت ، محـــــکم ایــستاده ام !!
.
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، NASIB ، Rzh
2015-02-24، 08:42
سلام به "آنها" که همیشه دم دست هستند... آدم هایی که عجله ندارند. "آنها" که «گوش» هستند. "آنها" که هوای گفتگو دارند."آنها" که کلمه به کلمه با تو هستند."آنها" که وقتی تلفنی با آنها حرف می زنی مرتب نمی گویند: باشه باشه...که یعنی خداحافظ !جانم در می رود برای "آنها" که نیمه راه نیستند. نیمه تمام نیستند.پلاک موقت نیستند. یک روزه نیستند."آنها" که مدام هستند."آنها" که جنس روابط شان همیشگی است.....سلام به "آنها" که تمام نمی شوند.
موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق
سپاس شده توسط: Arghavan ، sadaf ، NASIB ، mohsen..yazd ، Rzh
2015-02-26، 12:32
خــــــــــدایا دریاب این بنده ات را… بنده ای کہ تو خنده هاش گفت: خـــــــــــــــدایا شـــــــــــکرت !! و تو گریه هاش گفت: خــــــــدا بــــــــــزرگه !! و وقتی ادمات دلشو شکستن گفت: مــــــــــنم خدایی دارم.
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sepahrad ، sadaf ، NASIB ، Arghavan
تو این مدتی که دارم با اصول زندگی میکنم
اکثرا مورد تمسخر قرار گرفتم
چرا؟
چون با امید زندگی میکنم و باور دارم با این اصول محاله خراب کنم
و به همین دلیل بدون ترس جلو میرم و حرکت میکنم
و خیلی ها هم به دلیل دیدگاه خودشون که قابل احترام هست شروع به مسخره کردن میکنند
ناگفته نباشه که این تمسخرها ایمان من رو به نیروی برتر بیشتر میکنه و باورم را به اینکه صد در صد درست میشه افزایش میده
همیشه زمانی که دارم نماز میخونم اخرش برای کسانی که اون روز من رو مسخره کردند از خدا طلب آرامش براشون میکنم و از خدا میخوام مشکلاتشون رو بگیره
اینکار رو نمیکنم که بگم آدم قدیسی هستم
این کار رو مکنم که ازشون رنجش نگیرم و راحت بتونم با دیگران ارتباط برقرار کنم
با تشکر از همه شما دوستان
.سهراب ابوترابی
1393/12/8
.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم وتو سیاه سپاس شده توسط: NASIB ، mohsen..yazd ، sadaf
2015-03-01، 04:33
بسلامتی اون لحظه ای که از همه دنیادلت گرفته… نه کسی رو داری باهاش دردودل کنی… نه دلت میخواد کسیو ناراحت کنی… سکوت میکنی وتو دلت میگی: باشه اینم میگذره.
سپاس شده توسط: mohsen..yazd
2015-03-01، 04:35
کسی بیاید پادرمیانی کند و بگوید جز خودم پای کسی درمیان نیست …
2015-03-01، 05:08
בلـــَم گرفتــﮧ… از همــﮧ ی بــی تفآوتــی هآ… از همــﮧ فــَرآموشی هآ… از هَمﮧ بــی اعتمــآدی هآ… کــآش معلــمی بود و انشـ ـ ـــآیی مــی خوآســت… “روزگــآر خوב رآ چگونــه مــی گــُذرآنید؟؟؟
2015-03-01، 05:09
درخودنگاه می کنم تاببینم که خطا کجاستـــ ، بعد ازکمی تامل و قدری سکوتـــ پی میبرم آنجا که خالی ازتوستـــ ، خطاستـــ ….!
2015-03-01، 05:11
به نبودنت عادت کرده ام اما مشکل اینجاست که به بودنت کنار کسی جز خودم عادت نمیکنم …
|
|