2015-03-04، 06:19
چه سخت است مرور خاطراتی که خط به خطش مرا به قعرناامیدی می کشاند درتمام این راه تو بازی کردی و من بازی خوردم من عاشقانه راه پیمودم وتو نقشه هایت را ...
موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق
|
دلنوشته
|
2015-03-04، 06:19
چه سخت است مرور خاطراتی که خط به خطش مرا به قعرناامیدی می کشاند درتمام این راه تو بازی کردی و من بازی خوردم من عاشقانه راه پیمودم وتو نقشه هایت را ...
سپاس شده توسط: sadaf ، mohsen..yazd ، Rzh ، مرسده
2015-03-05، 12:16
دسـت بـه “صورتـم” نـزن ! می تـرسم بیـفتـد نقـاب خنـدانـی کـه بـر چهـره دارم ! و بعــد سیـل ِ اشـک هـایـم “تـــــــــــو” را بـا خـود ببــرد و بـاز من بمانم و تنهــــــایی …!!!
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، Rzh ، مرسده
2015-03-05، 12:17
نمی دانم
درد کدام پرنده هنگام کوچ در پاییز جا مانده است که برگ ها هرچه می ریزند شانه های درختان سبک تر نمی شود…
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
سپاس شده توسط: sepahrad ، mohsen..yazd ، Arghavan ، Rzh ، مرسده
2015-03-08، 01:09
هرگز برای تنهایی ام گریه نکردم.. بخاطر گریه کردم که چرا بی دلیل تنهایم گذاشت..
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sadaf ، مرسده ، sepahrad
2015-03-08، 06:19
اينم اخرين مطلبم..ﺩﻭﺳﺘﺎﻯ ﮔﻠﻢ ﺣﻼﻟﻢ ﮐﻨﻴﺪ . ﻋﺎﺷﻖ ﻫﻤﺘﻮﻧﻢ ! ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﺍﺯﭼﻰ ﺑﮕﻢ ﻭ ﺍﺯﮐﺠﺎﺷﺮﻭﻉ ﮐﻨﻢ ﺍﻣﺮﻭﺯﺗﻤﺎﻡ ﺍﻣﻴﺪﻡ ﻧﺎﺍﻣﻴﺪﺷﺪ . ...
ﺍﻣﺮﻭﺯﺑﻌﺪﺍﺯ 1 ﻣﺎﻩ ﺟﻮﺍﺏ ﺁﺯﻣﺎﻳﺸﻤﻮ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺧﻮﺩﻡ ﺷﮏ
ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ ... ﻫﻨﻮﺯ ﺩﺍﺭﻡ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﮔﻪ ﻫﺎ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺍﻣﺎ ﺩﮐﺘﺮ ﻫﻤﻪ ﭼﻴﺰﻭ ﻭﺍﺿﺢ ﺑﻬﻢ ﮔﻔﺖ ﮐﻪ ﺍﻯ ﮐﺎﺵ ﻧﻤﻴﮕﻔﺖ !! . ﺗﻨﻬﺎ ﺍﻣﯿﺪﻡ ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﺷﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﻣﻄﻤﺌﻦ ﺷﺪﻡ ﺍﺯﻫﻤﻪ ﭼﯽ ﻟﺤﻈﺎﺕ ﺳﺨﺘﻰ ﺭﻭﺳﭙﺮﻯ ﻣﻴﮑﻨﻢ . . ﻫﻴﭽﮑﺲ ﺍﺯﺁﺯﻣﺎﻳﺶ ﺩﺍﺩﻧﻢ ﺧﺒﺮﻧﺪﺍﺷﺖ .. . ﻧﻤﻴﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﺗﺎﻗﺒﻞ ﺍﺯﺍﻳﻨﮑﻪ ﻣﻄﻤﺌﻦ ﺷﻢ ﭼﻴﺰﻯ ﺑﮕﻢ ... . ﺍﻻﻧﻢ ﺑﻴﺸﺘﺮﺍﺯﺍﻳﻦ ﻧﻤﻴﺘﻮﻧﻢ ﺣﺮﻑ ﺑﺰﻧﻢ ﻓﻘﻂ ﭼﻴﺰﺍﻳﻰ ﮐﻪ ﺩﮐﺘﺮ ﺑﻬﻢ ﮔﻔﺖ ﻭﻣﻴﻨﻮﻳﺴﻢ : ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ﺍﮔﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﻫﻤﺸﻮ ﻣﯿﮕﻢ ﺩﯾﮕﻪ ﮐﺎﺭﯾﺶ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﮐﺮﺩ ﺩﮐﺘﺮ ﺍﯾﻨﺎﺭﻭ ﮔﻔﺖ : ﺩﺭﺑﺪﻧﻪ ﺗﻮ ﻳﻪ ﻧﻮﻉ ﮐﺮﻡ ﻭﺟﻮﺩﺩﺍﺭﻩ ﮐﻪ ﺑﻌﻀﻰ ﺍﻭﻗﺎﺕ ﺷﺮﻭﻉ ﻣﻴﮑﻨﻪ ﺑﻪ ﺭﻳﺨﺘﻦ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﺎﺗﻮ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﻣﻴﺬﺍﺭﻱ ﻫﻴﭻ ﺟﻮﺭﻡ ﺍﯾﻦ ﮐﺮﻣﺎ ﻧﺎﺑﻮﺩ ﻧﻤﻴﺸﻪ
سپاس شده توسط: sadaf ، NASIB ، mohsen..yazd ، mehdiast ، مرسده
2015-03-09، 05:54
یاد گرفتم این بار که دستانم یخ کرد، دستان کسی را نگیرم!
جیب هایم مطمئن ترند.!! دنیا رو می بینی؟ حرف حرف میاره، پول پول میاره، خواب خواب میاره.ولی 'محبت'، "خیانت" میاره! کاش همه میدانستن دل بستن به "کلاغی که "دل" دارد، بهتر است از "طاوسی که زیبایی" دارد!! کاش میشد انگشت را تا ته حلق فرو کرد و بعضی دلبستگی ها را یکجا بالا آورد!!!!وفاداری آدم ها رو "زمان" اثبات می کنه نه "زبان"!!! زندگى به من آموخت: که"هيچ چيز از هيچ كس بعيد نيست"!!!! این جمله رو هرگز فراموش نکن : "برای دوستت دارم بعضی ها؛ "مرسی" هم زیاد است!!
2015-03-17، 12:59
.
زندگی سخت شده
حالم میزون نیست ولی همینکه داریم خوب پیش میریم خدا رو شکر
.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم وتو سیاه سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، مرسده
2015-03-25، 12:46
چگونه است؟!
صبح كه بيدار شدي كدامين نقاب را بر مي داري؟ فصل نقابهاست... انگار كسي ما را بي نقاب نمي بيند اگر روي واقعي داشته باشيم كسي ما را نمي پسندد به دنبال لحظه ايم كه تمام نقابها از چهره ها برداشته شود ايا آن روز هيچ "خودي" باقي خواهد ماند؟!
خدایا چه کسی تو رادراغوش گرفته که اینچنین ارامی؟ Д Ŧ Ŀ ã s
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، مرسده
|
|